OVAJ TEMPO NIJE NORMALAN! Čović analizirao Zvezdinu turneju po Španiji, pomenuo i derbi sa Partizanom
Foto: Zorana Jevtić

oglasio se

OVAJ TEMPO NIJE NORMALAN! Čović analizirao Zvezdinu turneju po Španiji, pomenuo i derbi sa Partizanom

Košarka -

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović osvrnuo se na protekli period i rezultate crveno-belih košarkaša, istakavši da pobeda Zvezde nije dobila adekvatan prostor u medijima, pošto je pala u senku zbog plasmana fudbalera Srbije na Mundijal posle pobede nad Portugalom 2:1 u Lisabonu iste večeri.

- Nekako su ga skrajnuli u drugu stranu, ali mislim da je slučajno - uz smešak je počeo Čović priču o derbiju u Jutarnjem programu televizije Pink.

On je potom prokomentarisao poraze od Baskonije i Reala.

- Nije ni Zvezda mali klub, to što su oni Real, mi nemamo nikakav kompleks, ali treba biti realan, mi smo od početka sezone imali problema sa 9 igrača. Sada u toku sledeće nedelje će i Vajt da se vrati da počne da radi sa ekipom. Za Baskoniju smo bili bez Mitrovića i Voltersa, a povredio se i Kalinić. Igrači su i energetski bili istrošeni posle derbija, gde smo bez ikakvih problema uspeli da napravimo pobedu, ali ne protiv neiskusnog tima, kako se potenciralo, oni su veoma jak tim, neki od tih igrača su igrali fajnal Evrolige for prošle sezone.

Požalio se Čović na kraju i zbog iscrpnog tempa.

- Noćas su se igrači vratili, sad nas čeka Podgorica i Studentski centar, taj tempo nije normalan, za 30 dana, 12 utakmica, a onda vidim naslove "Zvezda se vraća sa -31 iz Španije". Nažalost među vašim kolegama Zvezda ima sve više trenera - rekao je Nebojša Čović.

Kurir sport

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track