RADONJIĆ UPOZORAVA: Pred gostovanje u Podgorici, jedna stvar tera na oprez
Foto: Starsport

aba liga

RADONJIĆ UPOZORAVA: Pred gostovanje u Podgorici, jedna stvar tera na oprez

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u ponedeljak ekipi Studentskog centra u Podgorici u meču 9. kola regionalne ABA lige, a trener Dejan Radonjić naglašava da samo dobra igra crveno-belih može da donese pobedu.

Crnogorski stručnjak je naglasio da protivnik još nije poražen u Podgorici, što je dovoljan razlog za oprez.

"Posle žestokog ritma i četiri utakmice u sedam dana, mečeva sa Asvelom, Partizanom i dve utakmice u Španiji, uz putovanja, sledi meč sa ekipom koja je prikazala dobru igru i iznenadila mnoge svojim nastupima u ABA ligi. Uz sve to nisu izgubili meč u Podgorici u dosadašnjem toku lige. Predstavljaju skup iskusnih i vrlo mladih i talentovanih igrača, moraćemo da odigramo dobru utakmicu u ponedeljak u Podgorici kako bi došli do cilja", rekao je Radonjić pred gostovanje u rodnom gradu.

U opreznom tonu meč u Podgorici dočekuje i prvotimac crveno-belih Dejan Davidovac.

Dejan Davidovac
foto: Starsport©

"Ekipa Studentskog centra je jedno od prijatnijih iznenađenja u prvih osam kola ABA lige. Imaju četiri pobede, odigrali su posebno dobro mečeve na svom terenu i moraćemo da budemo maksimalno oprezni kako bi došli do bodova. Tim koji je uigran, jer je većina igrača nastupala i prošle sezone, pojačan sa nekoliko vrlo dobrih igrača koji daju ton igri SC Derbi. Nije nam bilo lako u prethodnom periodu, uvek je tako kada imate duplo kolo Evrolige, pre toga imali smo i meč sa Partizanom, ponovo imamo i problema sa povređenim igračima. Sve to govori da ćemo morati da budemo na visokom nivou u ponedeljak uveče", rekao je ovaj košarkaš.

Utakmica 9. kola ABA lige igra se u ponedeljak od 18 sati.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track