JOVANOVIĆ PRED MORNAR: Moramo da budemo fokusirani na odbrambene zadatke
Foto: Starsport

ABA LIGA

JOVANOVIĆ PRED MORNAR: Moramo da budemo fokusirani na odbrambene zadatke

Košarka -

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Mornara pre svega mora da bude fokusirana na odbrambene zadatke.

"Prethodnih nekoliko sezona Mornar je pravio izvanredne rezultate, uvek je bio visoko kotiran u ABA ligi. Ekipa Mornara već godinama igra jako dobru košarku predvodjena trenerom Pavićevićem. Imaju napadački agresivan stil sa dosta šuteva za tri poena i to nisu promenili ni ove sezone", rekao je Jovanović, prenosi klub.

"Samim tim, mi moramo svih 40 minuta da budemo koncentrisani, da nadjemo svoj ritam utakmice, ali pre svega moramo da budemo jako fokusirani na odbrambene zadatke jer će u suprotnom to Mornar znalački iskoristiti s obzirom da imaju iskusnu ekipu", dodao je on.

Košarkaši Mege gostuju sutra u Baru ekipi Mornara, u utakmici desetog kola ABA lige.

Posle devet odigranih kola, Mega ima četiri pobede i pet poraza, dok Mornar ima skor 2/7.

Bek Mege Malkolm Kazalon je rekao je saigrače i njega očekuje teška utakmica, ali da žele da nastave u dobrom smeru.

"Posle važne pobede protiv Cedevita Olimpije u prošlom kolu, želimo da nastavimo u tom smeru. Očekuje nas teška utakmica. Mornar je posle slabijeg starta krenuo da podiže formu i moraćemo dobro da se pripremimo i udjemo koncentrisani u utakmicu ako želimo pozitivan ishod, koji bi nam sigurno puno značio", rekao je on.

Utakmica Mornar - Mega igra se sutra 17.00 u SC "Topolica" u Baru.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track