Najnovije vesti

SRAMNO VREĐAO DUDU IVKOVIĆA: Labovićevo skandalozno pismo uzburkalo je čitavu Srbiju!
Foto: @starsport

bruka koja se ne zaboravlja

SRAMNO VREĐAO DUDU IVKOVIĆA: Labovićevo skandalozno pismo uzburkalo je čitavu Srbiju!

Košarka
15:41h

Srpski košarkaš Dragan Labović prvi put je uzburkao javnost kada je javno izvređao slavnog trenera Dušana Dudu Ivkovića.

Srpski košarkaš je uhapšen nakon incidenta koji se danas dogodio u Beogradu.

Labović je pretukao taksistu i ukrao mu automobil, pa će porotiv njega biti podneta krivična prijava zbog krađe.

Ovaj problematični košarkaš prvi put je dospeo u žižu javnosti kada je sramno udario na pokojnog selektora naše zemlje Dušana Ivkovića.

Duda je jednom prilikom istakao da Dragan Labović nije bio u reprezentaciji "jer je imao višak kilograma, pošto je postao tata tokom priprema, pa je verovatno slavio malo više".

Labović je na to odgovorio otvorenim pismom koje je šokiralo košarkašku Srbiju.

"Gospodine Ivkoviću, ako ste mislili da vam neću odgovoriti na vaš komentar kako sam dugo slavio rođenje deteta, grdno ste se prevarili. Odgovoriću vam sočno, jer mi karakter ne nalaže drugačije! Smatram da je prirodno da se svaka prinova proslavi. Nisam je slavio pred pripreme, nego u toku priprema, ali vam opraštam jer ste čovek u godinama. Moje slavlje i nije neki problem, jer je bilo samo jednom, a raspitajte se kako vaši igrači proslavljaju iz karantina skoro svaki dan kad se spremaju za velika dela.

Vratio bih se malo na dešavanja iz 2008. godine, kad je sve i počelo. Bio sam najbolji strelac Jadranske lige i najbolji igrač svakog mogućeg prvenstva, ali nisam imao mesta u tada vašoj reprezentaciji sastavljenoj iz jedne menadžerske agencije. Te 2008. digli ste cenu mnogima koji to ne zaslužuju, a meni spustili. Devedeset posto njih je kroz tu akciju uzelo milione. Hvala Bogu i ja sam, ali mimo te akcije, mimo te jedne menadžerske agencije i vašeg urgiranja i zvanja po Evropi kako igrači moraju da igraju!

Moje mišljenje je da ste neuspešan trener. Mislim da uopšte niste trener, nego da ste košarkaški filozof. Uzeli ste dve Evrolige, potrošili 970 miliona evra.

"Ne igram u Realu, niti u Barseloni, ali imam u nogama u poslednje tri godine više minuta na parketu nego 80 odsto vaše reprezentacije. U vašoj reprezentaciji, dok ste vi na čelu, ništa se neće promeniti – lopta će uvek biti kod Teodosića koji će da doda pas Krletu i to je cela igra. Ostali su kao maskote pored terena, odnosno imaju istu ulogu kao te maskote pored terena, ali ne samo u vašoj reprezentaciji, već i u velikim evropskim klubovima! Predlažem vam da ubuduće šetate Kalemegdanom, čitate "Politiku", čuvate golubove… Ja ću i dalje da budem debeo i da igram po 25–30 minuta i zarađivaću mimo vašeg marketinga. Hvala na pažnji i doviđenja, žurim ugasiće mi se kalijan!"

Kurir sport

Bonus video:

Dušan Duda Ivković sahrana
00:06

Dušan Duda Ivković sahrana

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja