ISPOVEST KOJA JE ZGROZILA AMERIKU! Čuveni doktor Džej ŠOKIRAO: Stavila je protezu, nismo mogli oralni, pa sam zato dobio ćerku!
Foto: EPA/JASON SZENES

SRAMNO!

ISPOVEST KOJA JE ZGROZILA AMERIKU! Čuveni doktor Džej ŠOKIRAO: Stavila je protezu, nismo mogli oralni, pa sam zato dobio ćerku!

Košarka -

Legendarni košarkaš Džulijus Irving ostavio je u šoku celu planetu posle svoje sramne ispovesti.

Doktor Džej, kako glasi njegov nadimak, u karijeri je izveo mnogo nestvarnih poteza, bio je poznat po neverovatnim "letovima" i fenomenalnim zakucavanjima, a posle svoje šokantne ispovesti mnogima je na dnu liste ljudi koji bi tebali da služe kao primer.

Irving koji danas gazi 71. godinu u svojim memoarima otkrio je detalje iz privatnog života.

On je pisao o svojoj avanturi sa sportskom novinarkom Samantom Stivenson, a tom prilikom otkrio je kako se, zbog nemogućnosti da imaju oralni seks rodila njihova ćerka Aleksandra (41) koja je inače bila poznata teniserka.

"Ona je bila neko ko mi pomaže da se opustim ako sam uznemiren ili pod stresom. Otišao bih i proveo opuštajuće veče koje bi uključivalo oralni seks. Sećam se da smo samo jednom imali odnos. Ona je dobila protezu kako bi ispravila zube, pa zbog žice i metala u njenim ustima nije moguće da imamo oralni seks", napisao je Irving i šokirao ne samo Ameriku, nego i čitav svet.

Aleksandra Stivenson je dobro poznato ime u "belom sportu" pošto je nakon karijere u kojoj je stigla do 18. pozicije na WTA listi ostala blizu sporta i sada radi kao komentator i stručni konsultant za teniske mečeve.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track