KADA DŽOKER ZALUDI AMERE: Američki novinar objavio urnebesan SNIMAK koji najbolje opisuje kakva je igračka veličina Nikola Jokić!
Foto: Profimedia

Šou

KADA DŽOKER ZALUDI AMERE: Američki novinar objavio urnebesan SNIMAK koji najbolje opisuje kakva je igračka veličina Nikola Jokić!

Košarka -

Od povratka na parket MVP NBA lige pruža neverovatne partije

Nikola Jokić je briljirao u dresu Denvera u pobedi nad Nju Orleansom (120:114) i pokazao zašto je aktuelni MVP NBA lige.

Srpski centar je ostvario tripl-dabl uz 39 poena, 11 skokova i 11 asistencija, a neverovatno je igrao u prelomnim momentima, preciznije u završnim minutima regularnog dela, kao i u produžetku.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Srbin je praktično sam obezbedio Denveru novu pobedu protiv Nju Orleansa.

Nakon utakmice, mnogi su oduševljeno komentarisali Jokićevu strašnu partiju, a jedan od najzanimljivjih snimaka, koji možda i najbolje opisuju igru srpskog centra, objavio je američki novinar Adam Mares, koji posebno prati ekipu iz Kolorada.

Jokića je opisao uz gif na kojem je prikazano kako čovek nosi konja. Time je zapravo želeo da prikaže Jokićevu ulogu u meču protiv Nju Orleansa, gde sam drži čitavu ekipu, a to je učinjeno na slikovit način, jer je poznato da je Jokić i te kako veliki ljubitelj konja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track