04:23

NIKOLA JOKIĆ OPET IZDOMINIRAO NA PARKETU! ALI, Nagetsima nije pomogao ni novi tripl-dabl Srbina!

NBA

JOKIĆ PUNIO KOLONE, SAN ANTONIO ZATRPAO KOŠ DENVERA: Nagetsima nije pomogao ni novi tripl-dabl Srbina! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši San Antonija pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Denvera sa 123:111 i tako prekinuli niz od dva poraza u NBA ligi.

San Antonio je dominirao od početka meča, nijednom nije gubio, a vodio je i čak sa 18 poena razlike.Najzaslužniji za trijumf domaćeg tima bili su Derik Vajt sa 23, Loni Voker sa 21 i Dežonte Mari sa 20 poena, osam skokova i devet asistencija.

Nagetsima nije pomogla ni još jedna dobra partija Nikole Jokića koji je upisao treći tripl-dabl zaredom, a peti u sezoni. On je utakmicu završio sa 22 poena, 13 skokova i deset asistencija.

Nikola Jokić
foto: AP

"Mislim da smo na Jokiću uradili dobar posao onoliko koliko smo mogli. On je neverovatan", rekao je trener San Antonija Greg Popivić.

Jokića je najbolje pratio Aron Gordon sa 25 poena, dok je Vil Barton ubacio 19 za tim Denvera koji sada ima učinak od 12 poena i 13 poraza.

Košarkaši Memfisa pobedili su na svom terenu Los Andjeles Lejkerse sa 108:105 i tako upisali šesti trijumf u poslednjih sedam utakmica.

Memfis su do pobede vodili Džaren Džekson sa 25 i Dezmond Bejn sa 23 poena, dok su Tajus Džons i Dentoni Melton dodali po 12.

U redovima Lejkersa najefikasniji je bio Entoni Dejvis sa 22 poena, dok je Lebron Džejms sa 20 poena, 11 asistenacija i deset skokova upisao svoj 100. tripl-dabl u karijeri.

U prvoj utakmici odigranoj prošle noći, košarkaši Jute su na gostujućem terenu nadigrali Filadelfiju sa 118:96 i tako produžila pobednički niz na šest utakmica.

Jutu je predvodio Donovan Mičel sa 22 poena, Rudi Gober je dodao 17 poena, uz 21 skok, dok je Hasan Vajtsajd dodao 14 poena i deset skokova.U poraženom timu najbolji je bio Džoel Embid sa 19 poena i devet skokova, Set Kari je postigao 18, a Tobijas Haris 17 poena.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track