MEGA DOČEKUJE SPLIĆANE Jovanović: Energijom i mladošću da im se suprotstavimo
Foto: Starsport

ABA LIGA

MEGA DOČEKUJE SPLIĆANE Jovanović: Energijom i mladošću da im se suprotstavimo

Košarka -

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da njegova ekipa mora energijom i mladošću da se suprotstavi iskustvu Splita u predstojećoj utakmici ABA lige.

"Čeka nas zahtevna utakmica protiv tima koji bez obzira na rezultate u ABA ligi, pruža jako dobre partije u hrvatskom prvenstvu. Sigurno je da će ekipa Splita doći jako motivisana", rekao je Jovanović, prenosi klub.

"Split ima nešto promenjenu ekipu u odnosu na prošlu sezonu, gde iskusni hrvatski igrači čine okosnicu tima. Mi tom iskustvu moramo da se suprotstavimo energijom, mladošću i konstantnom igrom na oba kraja terena i da pokušamo da budemo bolji nego što smo bili protiv Mornara u Baru", dodao je on.

Lopta
foto: KK Crvena Zvezda

Košarkaši mege dočekuju sutra ekipu Splita, u utakmici 11. kola ABA lige.

Posle deset odigranih utakmica, Mega ima četiri pobede i šest poraza, a Split skor 2/8.

"ABA liga je ove godine veoma interesantna, većina ekipa na tabeli se nalazi u jednoj ili dve pobede razlike. Svaka utakmica je važna i jedna pobeda može da te odvede u gornji deo tabele, kao što i poraz može na loš način da utiče na tvoj plasman", rekao je Jovanović.

Kapiten Mege Luka Cerovina je istakao da ove godine domaći teren mnogo znači njegovoj ekipi.

"Očekuje nas važna utakmica posle tesnog poraza od Mornara. Protiv Splita igramo na domaćem terenu koji nam mnogo znači ove sezone i uz dobru energiju, nadamo se novoj pobedi i nastavku borbe za plej-of", rekao je Cerovina.

Utakmica Mega - Split igra se sutra od 12.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica", uz ograničeno prisustvo publike.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track