NAJLUĐE 2 SEKUNDE U ISTORIJI NBA LIGE! Završnica kakva se ne pamti: Luda trojka sa pola za DELIRIJUM, a onda KECMANKA SA 20 METARA
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

NAJLUĐE 2 SEKUNDE U ISTORIJI NBA LIGE! Završnica kakva se ne pamti: Luda trojka sa pola za DELIRIJUM, a onda KECMANKA SA 20 METARA

Košarka -

Dve najlošije ekipe u ligi priredile su ljubiteljima košarke nezaboravan šou.

Na utakmici između Nju Orleansa i Oklahome viđena je jedna od najuzbudljivijih završnica u istoriji NBA lige.

Košarkaš Oklahome Šaj Gildžos Aleksander je na 1,4 sekunde do kraja sa gotovo pola terena pogodio ludu trojku za izjednačenje. Navijači su bili u transu, verovali su da je njihov tim izborio produžetak.

Međutim, onda se dogodilo čudo. Devonte Grem je uzeo loptu, napravio jedan dribling i sa 20-ak metara uputio šut preko ruke porotivnika. Lopta je uz zvuk sirene prošla kroz obruč i Nju Orleans je zabeležio pobedu (113:110).

Brendon Ingram je za goste postigao 34 poena, uz osam skokova, Jonas Valančijunas je zabeležio dabl-dabl sa 19 poena i 16 skokova, dok je Grem upisao 15 poena i osam asistencija.

U domaćoj ekipi najbolji učinak je imao Šaj Gildžos-Aleksander sa 33 poena i pet skokova, a po 17 su dodali Džoš Gidej i Kenrih Vilijams.

Srpski igrač Aleksej Pokuševski nije igrao za domaći tim, odlukom trenera.

Nju Orleans sada ima devet pobeda i 21 poraz, dok Oklahoma ima osam pobeda iz 27 utakmica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja