JOVANOVIĆ PRED ZADAR: Bitno je da uvedemo utakmicu u naš ritam
Foto: Starsport

ABA LIGA

JOVANOVIĆ PRED ZADAR: Bitno je da uvedemo utakmicu u naš ritam

Košarka -

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da je bitno da njegova ekipa predstojeću utakmicu protiv Zadra u ABA ligi uvede u svoj ritam.

"Bez obzira na poziciju u ABA ligi, oni su već neko vreme počeli da igraju dosta bolje, a u isto vreme su prvoplasirani hrvatskom prvenstvu imaju najmanje poraza. Promene u stručnom štabu i igračkom kadru su donele bolje igre, posebno se to videlo u meču sa Cedevita Olimpijom gde su pokazali da poseduju kvalitet da dobiju ozbiljan tim na gostujućem terenu", rekao je Jovanović, prenosi klub.

"Osovina je bekovski tandem Karter i Mavra pojačan sa novim igračem Tompsonom koji je pojačanje na unutrašnjim pozicijama. Za nas je pre svega bitno da presložimo uloge posle povrede Kazalona i da uvedemo utakmicu u naš ritam", dodao je on.

Košarkaši Mege sutra dočekuju ekipu Zadra, u utakmici 12. kola ABA lige.

Mega utakmicu protiv Zadra dočekuje sa skorom od pet pobeda i šest poraza, dok je Zadar zabeležio dve pobede uz devet poraza.

Bek Mege Nikola Djurišić je rekao da njegovu ekipu očekuje teška utakmica i istakao da ne sme da ih zavarava pozicija Zadra na tabeli.

"Ušli smo u dobar ritam, treniramo jako dobro i daćemo sve od sebe da dođemo do pobede koja bi nam puno značila", rekao je Đurišić.

Utakmica Mega - Zadar na programu je sutra od 12.00 u u Hali "Mega Factory", uz ograničeno prisustvo publike.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track