NIKADA NISAM JURIO REKORDE! Lazić se oglasio nakon što je UŠAO U ISTORIJU Crvene zvezde: Tek ću biti svestan šta sam sve uradio
Foto: Starsport©

kapiten

NIKADA NISAM JURIO REKORDE! Lazić se oglasio nakon što je UŠAO U ISTORIJU Crvene zvezde: Tek ću biti svestan šta sam sve uradio

Košarka -

Kapiten Crvene zvezde, Branko Lazić, postao je na utakmici 12. kola ABA lige najbolji strelac kluba u istoriji regionalnog takmičenja.

Bek koji je prvenstveno majstor za odbranu postigao je ukupno 1.235 poena, a na meču protiv Borca je upisao devet poena koji su doprineli da preskoči Tadiju Dragićevića na prvom mestu.

Lazić je govorio o velikom dostignuću dan nakon utakmice u dvorani Aleksandar Nikolić.

- Izuzetno mi je drago što sam uspeo da postavim svoje ime u još jednu stranu velike istorije takvog kluba kao što je Crvena zvezda. Nikada nisam jurio rekorde, brojke, već sam uvek želeo da pomognem timu i odgovorim na zahteve trenera. Iskreno mislim da ću tek po završetku karijere biti svestan svih uspeha i dostignuća sa Crvenom zvezdom. Želim svima da se zahvalim, jer mislim da je ovo uspeh svih nas zajedno, kluba, ljudi u klubu, trenera, mojih saigrača, nekadašnjih i sadašnjih Idemo dalje, čekaju nas novi izazovi i nove utakmice - rekao je Lazić za klupski sajt.

Još pre tri godine Lazić je postao rekorder po broju odigranih utakmica u crveno-belom dresu, a rekorder je i po broju osvojenih trofeja, sa Zvezdom ima čak 17 titula: Po pet ABA liga i Kupa Radivoja Koraća, šest srpskih liga, kao i Superkup regionalnog takmičenja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track