ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED MEGU: Da odigramo najbolju moguću utakmicu
Foto: Starsport©

KONFERENCIJA

ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED MEGU: Da odigramo najbolju moguću utakmicu

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas, pred utakmicu protiv Mege u ABA ligi, da njegov tim treba da se okrene sebi i da proba da odigra najbolju moguću utakmicu.

"Nova utakmica u ABA ligi, protiv tima koji poklanja veliku pažnju mladim igračima, a koji naravno igraju sa velikim entuzijazmom i velikom željom. Mi treba da se okrenemo sebi, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu", rekao je Obradović za klupski sajt.

Košarkaši Partizana će sutra, u poslednjoj utakmici u ovoj godini, dočekati ekipu Mege.

Žoc, Željko Obradović
foto: Starsport©

Pred 13. kolo ABA lige, crno-beli imaju deset pobeda i dva poraza i drugi su na tabeli regionalnog takmičenja, dok je Mega trenutno deseta sa skorom 5/7.

"Imamo jedan period koji je izuzetno dobar za nas jer ćemo biti u Beogradu i imaćemo priliku da narednih skoro mesec dana budemo bez putovanja. To znači da bismo trebali da se osvežimo i da radimo sa nešto većim intenzitetom, ali pre toga treba odigrati dobru utakmicu protiv Mege", istakao je Obradović.

Centar Partizana Alen Smailagić je pred sutrašnji duel rekao da njegova ekipa želi da na najbolji način završi 2021. godinu.

"Mega je tim koji je ove sezone odigrao nekoliko jako dobrih utakmica, njihovi igrači su veoma talentovani i mogu da naprave probleme svima u ABA ligi. Želimo da odigramo koncentrisano svih 40 minuta i da pobedom zakoračimo u drugi deo prvenstva i Novu godinu", poručio je Smailagić.

Utakmica izmedju Partizana i Mege igra se sutra od 21.00 u Beogradskoj areni.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track