OSETIO KAKO JE PREĆI IZ PARTIZANA U ZVEZDU! Amerikanac prošao PAKAO u Beogradu: Dobijao pretnje SMRĆU, čuvala ga POLICIJA!
Foto: Profimedia

VEČITI RIVALI

OSETIO KAKO JE PREĆI IZ PARTIZANA U ZVEZDU! Amerikanac prošao PAKAO u Beogradu: Dobijao pretnje SMRĆU, čuvala ga POLICIJA!

Košarka -

Tarens Kinsi bivši košarkaš večitih rivala Crvene zvezde i Partizana prisetio se svog boravka u Beogradu.

On je prokomentarisao je situaciju nakon odlaska iz redova crno-belih i potom nakon boravka u Rusiji i Turskoj, povratka u Beograd, ali u crveno- beli tabor.

Navijači Zvezde napravili su jedan kratak video i sumirali njegov boravak u redove trenutnog šampiona ABA lige, a Amerikanac im se na sve to zahvalio i opisao momente u kojima su ga organi reda čuvali i kakve je sve uvrede dobijao nakog transfera.

Tarens Kinsi
foto: Saša Pavlić

"Hvala vam za ovo. To je bila jedna od najizazovnijih sezona u karijeri. Prvi meč protiv Partizana, a oni bacaju papir, novčiće, nazivaju me pogrdnim imenima kao što je majmun... Takođe, dobijao sam i pretnje smrću šest meseci, svaki put kad napustim stan imao sam dvojicu policajaca kao obezbeđenje. Nisam mogao da idem u određene delove grada... Ali, bilo je slatko kada smo ih pobedili i osvojili titulu" komentarisao je Amerikanac na društvenim mrežama.

Tarens Kinsi
foto: Tanjug

Kinsi je iz Partizana otišao 2014. godine, da bi posle Novgoroda i Trabzona otišao u Zvezdu koju je napustio 2016. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track