JOKIĆ IM ZAPUŠIO USTA: Neviđena bruka u NBA, komentatori SRAMNO PROZIVALI Srbina i saigrače! Evo kako su vređali Nikolu (VIDEO)
Foto: Profimedia

neverovatno

JOKIĆ IM ZAPUŠIO USTA: Neviđena bruka u NBA, komentatori SRAMNO PROZIVALI Srbina i saigrače! Evo kako su vređali Nikolu (VIDEO)

Košarka -

Na neverovatan način su komentatori utakmice Golden Stejt - Denver, uspeli da se obrukaju, a da toga nisu ni bili svesni.

Dvojac koji je bio zadužen za prenos meča u San Francisku ismevao je košarkaše Denvera, a na tapetu je između ostalih bio i Nikola Jokić koji je fantastičnom partijom doneo pobedu Nagetsima na jednom od najtežih gostovanja u NBA ligi.

Najbezobrazniji komentari upućeni su na račun Fakunda Kampaca, plejmejkera ekipe iz Kolorada koji se žalio na jednu sudijsku odluku.

- Ovako će da izgubi kredibilitet? On ne može da poveruje da su svirali ovo na njemu, to je bio čist faul. Andre, šta je glavni sport u Argentini? Fudbal? I on je ovde igrao kao fudbalski igrač, kako se možeš žaliti na ovo - rekao je komentator imitirajući španski akcenat.

Kada je reč o Jokiću, komentatori su se rugali njegovoj odbrani, a on je u samoj završnici blokadom sprečio odlazak u produžetke. Takođe, srpski centar je poređen sa Džejmsom Hardenom, jer su komentatori ocenili da na identičan način dobijaju prekršaje - simuliranjem.

Ni tu se nisu zaustavili Amerikanci, već su za Ostina Riversa, košarkaša Denvera poručili da se nalazi tu gde jeste samo zato što mu je otac, Dok Rivers, legendarni NBA trener.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track