ŽELJKO OBRADOVIĆ: Nedopustivo je da protivnički tim ima veću želju
Foto: @starsport

Trener crno-belih ljut

ŽELJKO OBRADOVIĆ: Nedopustivo je da protivnički tim ima veću želju

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je večeras da nije zadovoljan motivacijom i željom mladih igrača svog tima na današnjem meču.Partizan je danas na svom terenu poražen od Mege sa 90:93, u zaostalom meču 13. kola ABA lige.

"Čestitam Megi na odličnoj utakmici i zasluženoj pobedi. Najavio sam da će mladi igrači Mege igrati sa velikim motivom i da će probati da se nadigravaju, a upravo je tako i bilo. Nismo imali energiju koju smo imali pre dva dana. Za neke igrače je to logično s obzirom na to koliko su dali na prethodnoj utakmici, ali za neke nije", izjavio je Obradović, a preneo klupski sajt.

Trener crno-belih je rekao i da je nedopustivo da protivnički tim ima veću želju za pobedom.

"Kada već poredimo mladost koja je prisutna kod Mege, trebalo bi da se osvrnemo i na mladost koju mi imamo u ekipi. To je ono gde vidim problem. Da oni ne mogu sebe da motivišu i da igraju utakmicu na najbolji mogući način. To je jedino čime sam nezadovoljan, a sve ostalo mogu da razumem. Nedopustivo je da protivnički tim ima veću želju od pojedinih igrača iz moje ekipe", rekao je Obradović.

Obradović se zahvalio publici na podršci i rekao da će ekipa naredne dane iskoristiti sa se spremi za meč sa Turk Telekomom u Evrokupu.

"Hvala navijačima na podršci. Znamo da nećemo igrati utakmicu u subotu protiv Cibone, tako da ćemo naredna tri dana iskoristiti da se pripremimo za veoma važnu utakmicu u Ankari protiv Turk Telekoma", rekao je Obradović.

Partizan će se u utorak, 25. januara u Istanbulu sastati sa Turk Telekomom, u 11. kolu Evrokupa.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track