PARTIZANOVE MUKE U TURSKOJ: Crno-beli umesto u Istanbul sleteli u Izmir!
Foto: @starsport

Evrokup

PARTIZANOVE MUKE U TURSKOJ: Crno-beli umesto u Istanbul sleteli u Izmir!

Košarka -

Košarkaši Partizana će u utorak, 25. januara, od 18 časova igrati utakmicu 11. kola Evrokupa, protiv ekipe Turk Telekoma u prestonici Turske.

Rano jutros, Parni valjak je krenuo na put a pred novi duel sa timom koji su crno-beli krajem oktobra savladali sa 85:59 u hali "Aleksandar Nikolić"

Međutim, usled loših vremenskih uslova u Istanbulu, let kojim je za Tursku putovala ekspedicija crno-belih je preusmerena za Izmir. Zbog toga, dolazak crno-belih u Ankaru se očekuje tek u kasnim večernjim časovima.

Trener Željko Obradović pre polaska je rekao:

"Spremamo se. Turk Telekom je ekipa koja je promenila trenera i novi trener je uveo neke nove stvari. Drugačije reaguju u odbrani i imaju neke drugačije postavke u napadu. Imamo skauting iz prve utakmice u odnosu na individualni kvalitet, ali sigurno da je novi trener doneo neke izmene pa smo u odnosu na to probali da reagujemo na treningu. Svih 14 igrača su konačno zdravi i prisutni na treningu, što nas raduje i nadamo se da će tako biti i u buduće", istakao je Obradović.

Bek crno-belih, Kevin Panter pred sutrašnji duel poručuje:

"Pobedili smo ih u prvom meču kod kuće, ali ovo je nova utakmica. Biće teže, treba se spremiti za gostovanje, a siguran sam da će se i oni dobro pripremiti. Moramo i da se podignemo nakon poraza od Mege. Cilj nam je da se vratimo u pobednički ritam", naglasio je Panter.

Partizan je trenutno na deobi prvog mesta u grupi A sa učinkom 8-2, a Turk Telekom na deobi petog mesta sa učinkom 5-5.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track