VINTER TUR: Basketaši Uba pobednici drugog turnira
Foto: KSS

Druga stanica

VINTER TUR: Basketaši Uba pobednici drugog turnira

Košarka -

Druga stanica zimske 3×3 sezone, odnosno Winter tour-a u organizaciji Košarkaškog saveza Srbije, održana je u Beogradu, tačnije u BEO šoping centru.

U izuzetno prijatnom i atraktivnom ambijentu novog prelepog beogradskog tržnog centra, pred mnogo zainteresovanih posetilaca, odigrano je više od 20 odličnih mečeva, a titulu su osvojili basketaši Uba.

Iako u izmenjenom sastavu, basketaši Uba potvrdili su dominaciju u Srbiji i u velikom finalu pobedili ekipu Pirota rezultatom 20:17. Pre toga, Ubljani su bili bolji od timova Jaris Gang, NEOS, Konjarnik i Autokuća Sekulić.

Basketaši Pirota su za to vreme pobeđivali Aranđelovac, Sirmium, Čuku, Jaris Gang, ali nisu imali snage da nadigraju Ub.

Novčanu i robne nagrade najboljima, po završetku još jednog u nizu sjajno organizovanih turnira, dodelili su generalni sekretar KSS Zlatko Bolić i menadžer za 3×3 KSS Dejan Đokić.

U okviru ovog 3×3 Winter tour-a, u decembru 2021. je održan Novogodišnji turnir u Kragujevcu koji je bio prva stanica, a očekuju nas turniri u Nišu 20. februara i ponovo u Beogradu 6. marta 2022. godine

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track