NEMOĆ PARTIZANA U TURSKOJ Obradović besan: Koga da ubacim? Koga, koga? VIDEO
Foto: Adria Media TV

Kriza

NEMOĆ PARTIZANA U TURSKOJ Obradović besan: Koga da ubacim? Koga, koga? VIDEO

Košarka -


Košarkaši Partizana uspeli su da posle samo dva meča dovedu u pitanje prednost domaćeg terena u ABA ligi i Evrokupu!

I to su uradili tako što su se najpre izblamirali izgubivši kao domaćini od desetkovane mlađarije Mege, a onda odigrali jednu od najlošijih utakmica u Evrokupu protiv Turk telekoma u Ankari.

Crno-beli trenutno definitivno ne deluju kao ekipa koja je projektovana za velika dela, finale, pa i osvajanje titule u ABA ligi i Evrokupu, kao što su to kladionice pre početka sezone "izračunale".

KK Partizan
foto: Eurocup

U tom računu nešto debelo ne štima, ideje i zamisli Željka Obradovića na parketu često ostaju nesprovedene, pa se ponekad čini da igrači jednostavno nemaju kapacitet za to.

Naporno putovanje u Ankaru ne može da bude opravdanje, posebno ne za iskusne strance koji su za naše uslove fantastično plaćeni. Turk telekom je u prvom delu takmičenja u Beogradu razbijen sa 26 poena razlike, i to bez pojačanja Matijasa Lesora, koji je u Turskoj iskrivio obruč s linije slobodnih bacanja.

Matijas Lesor
foto: Eurocup

Posebno je bio upečatljiv jedan detalj iz 17. minuta, kad je postalo jasno da crno-beli nemaju nikakav odgovor na igru domaćih. U direktnom prenosu jasno se čulo kako je Obradović vikao:

- Koga da ubacim? Koga, koga?

00:17

Željko Obradović besan: Koga da ubacim? Koga, koga?!

Verovatno se obraćao nekom od pomoćnika na klupi, svestan da teško može da promeni nešto u igri svog tima. Ispostavilo se da je bio u pravu jer preksinoć nije imao aduta, igrača koji bi mogao da razdrma ceo tim.

Partizan sada očekuje najteže gostovanje jer ga naredne srede u Badaloni dočekuje najbolja ekipa Evrokupa Huventud. Već prekosutra u ABA ligi gostuju Krki, u Novom Mestu, gde su apsolutni favoriti. samo što to treba opravdati.

P. G. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track