DELIJE ĆE MU PRIREDITI PAKLEN DOČEK! Anđušić: Neće mi biti prijatno u Pioniru, ali volim to!
Foto: Profimedia

zvezda - monako

DELIJE ĆE MU PRIREDITI PAKLEN DOČEK! Anđušić: Neće mi biti prijatno u Pioniru, ali volim to!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekuju Monako, za koji nastupa reprezentativac Srbije i biši košarkaš Partizana Danilo Anđušić.

Srpski as je u razgovoru za "Sport klub" rekao da će njegov tim imati težak zadatak protiv "čvrste" Zvezde.

"Oni se nisu oprostili od plej-ofa i dalje imaju šansu. Meč je važan i njima, koliko i nama. Znamo da će imati veliku pomoć sa tribina. Čeka nas težak meč, kao što je bio i prethodni u našoj dvorani i kao što je uvek sa Zvezdom. Biće fizički jak duel, moramo da budemo spremni" kaže Anđušić.

Anjđušić ističe da je najveća pretnja za njegov tim Nikola Kalinić.

"Kalina je njihov motor ekipe. On je prevaga. Ako uspemo da ga svedemo na minimum poena, imamo šanse. Ipak, ne mora da znači da će i to biti dovoljno. Zvezda je jaka kao tim. Moramo na sve da obratimo pažnju, ne samo na konkretnog individualca. Ako uspemo da odgovorimo na fizičku igru od starta utakmice, bićemo u prilici da slavimo".

Bivši igrač Partizana je svestan da će mu Delije prirediti paklen doček.

"Uvek mi je drago da igram u Beogradu, bez obzira što će to sada biti pred Zvezdinim navijačima. Volim takvu atmosferu. Neće biti prijatno, ali sve je to deo posla kojim se bavim", kaže Anđušić i otkriva da nema poseban motiv kada igra protiv crveno-belih.

Kurir sport/Sport klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track