JOKIĆ DOBIJA OZBILJNO POJAČANJE U DENVERU: U Kolorado stiže pakleni igrač DŽEJMS HARDEN, ni NBA TITULA sada više nije daleko
Foto: AP/Eric Gay, AP/Andy Claytonking

dobitna kombinacija

JOKIĆ DOBIJA OZBILJNO POJAČANJE U DENVERU: U Kolorado stiže pakleni igrač DŽEJMS HARDEN, ni NBA TITULA sada više nije daleko

Košarka -

Sportski direktor Nagetsa Tim Koneli počeo pregovore sa Bruklinom i iskusnim košarkašem

I čelnicima Denvera postalo je jasno da Nikola Jokić ne može sam da nosi ekipu. U stvari može, ali onda ne mogu da se nadaju NBA prstenu. Baš zbog toga, Nagetsi su se bacili na Džejmsa Hardena (32), sa ciljem da ga dovedu u narednih nekoliko dana.

Nikola Jokić
foto: AP

Nikola Jokić je srce i duša Denvera, ali da bi se došlo do titule u najjačoj košarkaškoj ligi potrebno je imati makar još jednog, ako ne i dvojicu vrhunskih košarkaša. Ne može Srbin sam da vuče ceo tim i tako godinama unazad. Treba se setiti samo Čikago Bulsa i zlatne ere sa Majklom Džordanom, kada su ga pratili Skoti Pipen i Horas Grent, kasnije Denis Rodman i Luk Longli.

Džejms Harden
foto: Profimedia

Američki mediji pišu da je sportski direktor Denvera Tim Koneli uspostavio kontakt sa Bruklinom i Džejmsom Hardenom, jednim od najboljih košarkaša u NBA ligi. Posao bi trebalo da bude okončan do 10. februara, a ako se završi, onda bi Denver imao respektabilan sastav, sposoban da se nosi sa svakim timom u prvenstvu.

Džejms Harden bio je MVP NBA lige 2018. godine, devet puta je igrao na Ol-star meču, a ima i dve zlatne medalje sa košarkaškom reprezentacijom SAD, sa Olimpijskih igara 2012. i Svetskog prvenstva 2014. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track