PARTIZANOVE IGRE BRINU NAVIJAČE Moćna poruka Duleta Vujoševića uliće im optimizam, pominjao je MAŠINU!
Foto: Starsport©, Ana Paunković

legendarni trener za Kurir

PARTIZANOVE IGRE BRINU NAVIJAČE Moćna poruka Duleta Vujoševića uliće im optimizam, pominjao je MAŠINU!

Košarka -

Porazi košarkaša Partizana od Mege, Turk telekoma, Huventuda, mučenje protiv Borca - izazivali su brigu pristalica crno-belih.

Četa Željka Obradovića pokazuje velike oscilacije, koje su vidljive čak i u toku jednog meča, kao što je to bio slučaj u Badaloni.

Partizan je ispustio prvo mesto u Evrokupu, teško će do njega u ABA ligi, a februar se prilično zahuktao. Legendarni košarkaški trener Partizana Dule Vujošević ipak smiruje loptu.

KK Partizan
foto: Starsportphoto

- Radi se o mladom timu, a vi ne možete da znate dok ih određeni period nemate na treningu. Moja pozicija je sad rašomonska, odnosno posmatrač sam sa strane, što je ranije bila Obradovićeva pozicija - kaže Vujošević, koji je redovan na mečevima crno-belih u Beogradu.

Dušan Vujošević
foto: Starsportphoto

- Imam utisak da ekipi malo fali da zaigra odlično, malo fali da se upali Partizanova mašina. Činjenica je da poraz protiv Mege nije bio očekivan, ni razumljiv, posebno jer je taj meč odlučivao dosta o položaju Partizana na tabeli u odnosu na velikog rivala, a možda se tu umeša neko treći, kao što je Budućnost. Što se Borca tiče, oni su igrali rasterećeno, nisu imali šta da izgube, dok se kod igrača Partizana videla opterećenost. Međutim, vremena još ima. Mislim da Partizan ima više prostora za napredak od Zvezde, treba to posmatrati i iz tog ugla. A sumnjati da li Željko to može da sprovede, smešno je.

Dušan Vujošević
foto: Starsportphoto

Vujošević dodaje da će se pravo lice ove ekipe i Željkovog prisustva u Partizanu osetiti u budućnosti.

- Sledeće godine, kada Obradović bude tačno sagledao mogućnosti mladih igrača i šta mu je sve potrebno u sklapanju kockica i komponovanju tima, videće se pun benefit onoga što radi - zaključio je Vujošević.

P. G. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track