KAKAV GEST! DIRNULI JOKIĆA U ONO ŠTO NAJVIŠE VOLI! Navijači Denvera kupili su nešto što je ODUŠEVILO Srbina!
Foto: Printscreen/Twitter, Profimedia

humano

KAKAV GEST! DIRNULI JOKIĆA U ONO ŠTO NAJVIŠE VOLI! Navijači Denvera kupili su nešto što je ODUŠEVILO Srbina!

Košarka -

Simpatizeri kluba iz Kolorada poklonili konja jednom terapeutskom centru da prođe obuku i pomaže mentalno obolelima

Konji su velika ljubav MVP NBA lige Nikole Jokića. To odlično znaju navijači Denvera, pa su nedavno kupili jednog konja i dali mu ime Buba.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Ovu vest objavila je američka novinarka Kati Ving, koja je objasnila da su simpatizeri Denvera i Nikole Jokića šarenog konja sa imenom Buba poklonili "Koloradu terapeutsko-jahačkom centru". Sa samo jednim ciljem, da konj prođe specijalnu obuku i da pomaže deci i odraslima sa mentalnim problemima.

Kati Ving bila je u poseti centru, gde je snimila Bubinu obuku, te izrazila zadovoljstvo što su fanovi Denvera i Nikole Jokića pokazali humanu crtu.

Navijači su skupili 2.500 dolara i platili obuku konja. Priča je ubrzo došla do Nikole Jokića, koji je bio oduševljen onim što su uradili simpatizeri košarkaškog kluba iz Kolorada.

-

Nikola Jokić, Konji, Kosarka, Denver Nagets
foto: Nemanja Nikolić, Twitter

Poznato je koliko volim konje i uživam u svemu što je vezano za njih. Svoje konje smatram kao deo porodice i dajem im najbolji tretman. Možda će i ovaj koji su navijači Denvera kupili pomoći nekome, a ako mi vreme bude dozvolile otićiću da posetim taj centar - poručio je Jokić preko video poruke.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track