Nevena Jovanović novo pojačanje Partizana

Nevena Jovanović novo pojačanje Partizana

Košarka -
Jovanović je posle Tamare Radočaj, Milice Dabović, Dajane Butulije, Marine Mandić, Saše Čađo i Kristine Baltić sedma reprezentativka Srbije koja će u predstojećoj sezoni braniti boje Partizana

BEOGRAD - Košarkaška reprezentativka Srbije Nevena Jovanović karijeru će nastaviti u crno-belom dresu, saopštio je danas Partizan.

"Vrlo sam zadovoljna što je još jedna reprezentativka došla u našu ekipu. Nevena je afirmaciju stekla u košarkaškom klubu "Radivoj Korać", a potvrdu svog velikog talenta pokazala je u nedavno završenim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Dugujemo veliku zahvalost ljudima iz "Radivoja Koraća", što su prepoznali našu ideju, ali i, pre svega, pokazali veliki patriotizam", rekla je trener Partizana Marina Maljković.

Crno-bele su nastavile projekat okupljanja igračica iz reprezentacije, koju narededne godne očekuje učešće na prvenstvu Evrope u Francuskoj.

"Zaista je sjajan osećaj. O ovome sam sanjala dok sa bila mlađa. Sa nestrpljenjem očekujem da počnu takmičenja i konačno obučem Partizanov dres. Većinu novih saigračica dobro poznajem iz reprezentacije i neće mi biti teško da se uklopim u novu sredinu", istakla je Jovanović.

Nova košarkašica Partizana ima 22 godine, visoka je 179 centimetara. Prethodne dve sezone nosila je dres "Radivoja Koraća", a pre toga je nastupala za "Kovin" i "Kraljevo".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track