ŠOKATNO OTKRIĆE! SUDIJA NAPUSTIO KUP KORAĆA ZBOG ZABRANE DA SUDI MEČEVE ZVEZDE I FMP! Savić: Arbitri zaljubljeno gledaju u Čovića!
Foto: KSS, KK Crvena Zvezda, Facebook

potres

ŠOKATNO OTKRIĆE! SUDIJA NAPUSTIO KUP KORAĆA ZBOG ZABRANE DA SUDI MEČEVE ZVEZDE I FMP! Savić: Arbitri zaljubljeno gledaju u Čovića!

Košarka -

Potpuni haos u srpskoj košarci izazvaće ova informacija

Sudija Uroš Nikolić napustio je Niš jer mu je rečeno da ne može da sudi mečeve koje igraju Zvezda i FMP! Ovo u razgovoru za Kurir kaže Zoran Savić, sportski direktor Partizana:

- Urošu Nikoliću je objašnjeno da ne može da sudi Zvezdi i FMP i uradio je najnormalniju stvar koju bi napravio svaki pošten i imalo častan čovek, a to je da odustane od suđenja Kupa. Posle toga Ličina se razbolio, kao i još nekoliko sudija kada su shvatili da treba da sude Čoviću - rekao je Savić.

Optužbe da je Partizan vršio pritisak na delegiranje sudija za finalni meč, sportski direktor kluba energično odbacuje:

- Lično nisam znao ni ko je predsednik sudijske komisije ni ko ih delegira do kraja utakmice sa FMP, dok klupko nije počelo da se odmotava. Niti poznajem Ličinu niti čoveka koji ga je zamenio. Niko živ na Kupu nije znao ko delegira sudije. Mi sve što smo hteli, to su trojica poštenih i nepristrasnih sudija.

Zoran Savić, Partizan
foto: @starsport

Zaključak za kraj razgovora o sudijama:

- Pojedine sudije kao da imaju Stokholmski sindrom. To sportisti ne mogu da objasne, trebaju nam psihijatri. Kao da ih je Čović jedno sedam, osam godina držao u zatočeništvu, a oni sada zaljubljeno gledaju u njega kako sedi u prvom redu

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track