NIKADA NE BIH VODIO HRVATSKU! Obradović objasnio komšijama ZBOG ČEGA ne bi mogao da bude selektor njihove reprezentacije!
Foto: Starsportphoto

jasno i glasno

NIKADA NE BIH VODIO HRVATSKU! Obradović objasnio komšijama ZBOG ČEGA ne bi mogao da bude selektor njihove reprezentacije!

Košarka -

U zanimljivom video intervjuu koji je dao za hrvatski portal "Index" trener Pratizana Željko Obradović otkrio je zbog čega nikada ne bi preuzeo reprezentaciju Hrvatske.

Na čelu Stručnog saveta Košarkaškog saveza Hrvatske je Dino Rađa, Željkov veliki prijatelj, pa je novinara Indeksa zanimalo da li postoji šansa da popularni Žoc preuzme reprezentaciju "kockastih".

"Ja bih za Dina mnoge stvari uradio, jer je on moj veliki prijatelj, ali to ne. Kada sam završio sa reprezentacijom svoje zemlje rekao sam da nijednu drugu reprezentaciju ne bih mogao da treniram. Ne bih mogao sebe da dovedem u situaciju da vodim neku drugu reprezentaciju protiv moje zemlje. Imao sam mnogo ponuda i sve sam ih odbio iz istog razloga. Jedini razlog je bio taj", kaže Obradović i dodaje:

"Nije reč o tome što je to Hrvatska, nijednu drugu selekciju ne bih mogao da treniram".

Kurir sport/Indeks

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track