ŠTA JE OBRADOVIĆ REKAO IGRAČIMA POSLE PORAZA OD ZVEZDE? Ledej otkrio reči iz svlačionice Partizana
Foto: Starsport

Crno-beli se spremaju za nastavak sezone

ŠTA JE OBRADOVIĆ REKAO IGRAČIMA POSLE PORAZA OD ZVEZDE? Ledej otkrio reči iz svlačionice Partizana

Košarka -

Centar Partizana Zek Ledej za specijalizovani košarkaški portal basketnews pričao je o svom angažmanu u klubu iz Beograda.

Ledej je pričao o tome šta se dešavalo u svlačionici posle Kupa Radivoj Korać u kome je Partizan izgubio od Crvene zvezde u finalu.

"Bio je emotivan meč, želeli smo žarko da pobedimo. Rekao nam je da moramo još da radimo. Rekao nam je da, čak i kada je vodio najbolje timove, nije bilo momenata kada nije morao da se muči s ekipom kako bi osvojio titule i velike ciljeve koje smo postavili. Samo da moramo da se koncentrišemo i da idemo dalje. Imamo mlad tim, a oni su iskusna ekipa sa dosta starijih igrača. Moramo da nastavimo da radimo svakog dana, da budemo koncentrisani svakog dana. Rekao nam je da idemo dan po dan, da budemo fokusirani na glavni cilj".

Partizan je izgubio obe ovosezonske utakmice od Zvezde, a u nedelju se opet igra večiti derbi, u okviru ABA lige.

"Moramo da gledamo snimak prethodnih utakmica, to Obradović naglašava. Moraćemo svaku akciju da analiziramo. Oni su iskusna ekipa i biće nam potreban doprinos svih igrača kako bismo ih savladali", zaključuje 27-godišnji Ledej.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track