KOŠARKAŠICE U BORBI ZA TROFEJ: Održan žreb za kup Milan Ciga Vasojević, pehar brani Art basket
Foto: KSS

Četiri najbolje ekipe u Nišu

KOŠARKAŠICE U BORBI ZA TROFEJ: Održan žreb za kup Milan Ciga Vasojević, pehar brani Art basket

Košarka -

U prelepom ambijentu svečane sale "Konstantin Palas" hotela "Tami" u Nišu obavljen je žreb za završni turnir ženskog nacionalnog Kupa Milan Ciga Vasojević, koji se 11. i 12. marta 2022. održava u niškoj dvorani "Čair".

U prvom polufinalu u petak 11. marta od 16.00 časova sastaju se Kraljevo i Crvena zvezda, a od 18.30 časova Art Basket i Vojvodina 021. Finale je zakazano za subotu 12. mart u 18.30 časova. Sve utakmice direktno će prenositi TV Arenasport.

Polufinalne parove su izvukle gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i naše nekadašnje reprezentativke Zorica Tadić, Vesna Žugić i Marina Milojević.

Žrebu su prisustvovale igračice četiri kluba Nevena Naumčev (Crvena zvezda), Snežana Čolić (Art Basket), Katarina Jakovljević (Vojvodina 021) i Anđela Radović (Kraljevo), predstavnici i treneri klubova učesnika, kao i predstavnici organizatora grada Niša, potpredsednica KSS za žensku košarku Ana Joković i potpredsednik KSS za takmičenja Dušan Projović.

Na početku, posle himne Srbije u izvođenju Akademskog hora SKC, prisutne je pozdravila gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Trofej brani ekipa Art basketa koja je prošle godine u Vršcu u finalu savladala Vojvodinu 021 sa 83:74.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track