RADONJIĆ SE ZAHVALIO DELIJAMA: Trener Zvezde oduševljen navijanjem protiv Makabija
Foto: Starsport

evroliga

RADONJIĆ SE ZAHVALIO DELIJAMA: Trener Zvezde oduševljen navijanjem protiv Makabija

Košarka -

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde, oglasio se posle veoma važne pobede nad Makabijem u Evroligi, koja je znatno približila crveno-bele plasmanu u TOP 8 najboljih klubova Evrop

- Holins ide na preglede da se utvrdi stepen povrede. Nemoguće je sada reći nešto bez specijalističkih pregleda, neozbiljno bi bilo da sada govorimo o tome. Nadam se da će momci proći bez nekih problema, imali smo stvarno mnogo opterećenja u ovom periodu, zbog čega je postojao i određeni rizik. Uspeli smo da pronađemo dobra rešenja bez mnogo buke. Spremamo se, radimo i spremamo se da igramo dobro. Od 17. februara do danas imali smo devet utakmica. Kao što smo od početka bili bez velike pompe, tako nastavljamo i dalje. Ovi momci su ostavili srce na parketu i jako sam ponosan. Hvala navijačima na podršci, ne mogu da se setim kada je bila bolja - rekao je Radonjić.

Zahvalio se Radonjić publici na podršci i podsetio o koliko se teškom periodu radi.

- Čestitam svojim igračima na ovoj pobedi, na kraju smo imali energije za svih 40 minuta. Prva četvrtina bila je dobra u oba smera. Energija i fokus bili su nam na nivou, a onda je sve bilo naopako u drugom kvartalu. Bili smo mekani, bez koncentracije i energije, zato je bilo važno da treću četvrtinu počnemo dobro. Tokom drugog poluvremena bilo je dosta dobrih i loših stvari. Na kraju je najvažnije da smo pobedili. Hvala navijačima na vrhunskoj podršci - zaključio je Dejan Radonjić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track