DŽIKIĆ PRED PARTIZAN: Igramo protiv tima koji vodi najtrofejniji trener
Foto: Profimedia, Starsport©, Printscreen

ABA LIGA

DŽIKIĆ PRED PARTIZAN: Igramo protiv tima koji vodi najtrofejniji trener

Košarka -

Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je danas da njegova ekipa mora da da sve od sebe u predstojećem važnom meču protiv Partizana koji, kako je istakao, "vodi najtrofejniji trener"

Igramo utakmicu pred rasprodatom dvoranom. Igramo protiv punog sastava odličnog protivnika. Igramo protiv tima koji vodi najtrofejniji trener. Igramo važan meč za plasman u regionalnom takmičenju. Moramo da damo sve od sebe", rekao je Džikić, prenosi klub.

Košarkaši Budućnosti dočekuju sutra ekipu Partizana, u utakmici 22. kola ABA lige.

Podgorički tim je trenutno četvrti na tabeli regionalnog takmičenja sa 14 pobeda i četiri poraza, dok je Partizan prvi sa skorom 17/3.

Krilo Budućnosti Vladimir Micov je naveo da njegova ekipa u meč sa Partizanom ulazi posle dva uzastopna poraza.

"Ne dočekujemo utakmicu u najboljem raspoloženju, ali znamo da nam predstoji borba za drugo mesto. Mislim da imamo šanse", rekao je Micov.

"Iako dugo nisam igrao na ovim prostorima, mislim da Partizan sedam godina nije pobedio ovde. Nadam se da ću i ja biti deo istorije u kojoj Partizan napušta Moraču pognute glave. Verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i uključiti se u borbu za drugo mesto", dodao je on.

Meč je zakazan za sutra od 19.00 u hali Morača, a Budućnost je saopštila da su sve ulaznice za ovaj derbi su rasprodate.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track