NAVIJAČI ZVEZDE KIPTE OD BESA! Žestoko opleli po Vajtu i njegovoj ženi, Amerikanca teraju iz kluba: AJDE MARŠ IZ SRBIJE!
Foto: Printscreen

na udaru

NAVIJAČI ZVEZDE KIPTE OD BESA! Žestoko opleli po Vajtu i njegovoj ženi, Amerikanca teraju iz kluba: AJDE MARŠ IZ SRBIJE!

Košarka -

Bura se ne stišava! Objave košarkaša Crvene zvezde Erona Vajta i njegove supruge Grejs Vajte izazvale u žestoke reakcije pristalica kulba sa Malog Kalemegdana.

Odluka košarkaša Zvezde da ne drže zastavu Ukrajine na kojoj je pisalo "Stop ratu u Ukrajini" izazvala je burne reakcije. Crveno-beli su se zbog toga našli na udaru, a Eron Vajt je pokušao da se "opere" tako što je optužio klub. On je napisao na društvenim mrežama da im je rečeno da ne pipaju zastavu.

Eron Vajt
foto: Profimedia

Nešto kasnije oglasila se i njegova suprug Grejs, koja je žestoko isprozivala srpski klub.

"Kod mene nema neutralnosti. U potpunosti sam na strani Ukrajine. I morate da budete slobodni da istaknete svoje mišljenje. Ne izvinjavam se Srbima, nemam ni na čemu ni da im se izvinjavam. Ne baca ceo tim pod autobus. Ako srpski igrač nije smeo da pipne zastavu, onda nije ni trebalo. Ali svi su oni "pokradeni" i oduzeta im je sloboda govora od strane menadžmenta", napisala je Grejs.

Njena objava razbesnela je navijače Crvene zvezde. Pristalice crveno-belih osule su žestoku paljbu po gospođi Vajt, a Amerikancu su poručili da "pakuje kofere" i odmah napusti Zvezdu.

Ovo su samo neki od komentara razočaranih pristalica Zvezde:

"Oterajte ga iz kluba pod hitno!"

"Ovaj istetovirani se nešto nije isticao u osudi njegovog NATO kada su se iživljavali nad Srbijom. Pod hitno šut karta."

"Dati pedalu".

"Teraj to iz Srbije".

"Baš si kontradiktorna. Upravo je to politika kluba i ako se tvoj suprug ne slaže sa tim može odmah da ode iz kluba. Apelujemo na upravu kluba da pod hitno raskine ugovor sa njim zbog ove izjave njegove supruge. I Aleksandar Katai je dobio otkaz u Čikagu zbog izjave supruge."

"Ajde marš iz Srbije."

1 / 10 Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track