EVO ZAŠTO JE UGAŠEN NEDOVIĆEV PROFIL NA TVITERU: Posle pisanja o NATO nalog je MISTERIOZNO nestao! Srbin otkrio šta se dogodilo!
Foto: Printscreen/Twitter, EPA/PETE ANDREOU

REŠIO MISTERIJU

EVO ZAŠTO JE UGAŠEN NEDOVIĆEV PROFIL NA TVITERU: Posle pisanja o NATO nalog je MISTERIOZNO nestao! Srbin otkrio šta se dogodilo!

Košarka -

Velika bura podigla se u srpskoj javnosti nakon iznenadnog gašenja profila Nemanje Nedovića na društvenoj mreži Tviter.

Nedović je žestoko branio Srbiju i Zvezdu nakon nemilih scena u Kaunasu, pa su mnogi pomislili da su zbog toga rešili da ga ućutkaju.

Naime, njegov Tviter nalog misteriozno je nestao nakon žestokih kritika zbog isticanja zastave NATO pakta na utakmici Žalgiris - Crvena zvezda. Nedović je odmah poručio Evroligi da takvim stvarima nije mesto na košarkaškom terenu i njegova objava izazvala je brojne reakcije.

Nemanja Nedović
foto: Printscreen

Usledile su prozivke na Nemanjin račun i brutalni odgovori Srbina, pa su svi pomislili da je zbog toga ostao bez naloga na ovoj društvenoj mreži, međutim, ispostavilo se da to nije istina.

Portal Telegraf otkriva da Tviter nije suspendovao njegov nalog, već je najbolji igrač grčkog Panatinaikosa sam odlučio ugasi profil na ovoj društvenoj mreži. Nedovića očekuju mečevi u Evroligi sa Makabijem, a onda i derbi sa Olimpijakosom, pa želi maksimalno da se fokusira na rezultate kluba, svoju igru i ulogu u timu u finišu sezone.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track