CRVENA ZVEZDA I ART BASKET ZA TITULU: Počinje finale plej-ofa za košarkašice
Foto: KSS

Spektakl u najavi

CRVENA ZVEZDA I ART BASKET ZA TITULU: Počinje finale plej-ofa za košarkašice

Košarka -

U sredu 13. aprila u 18.30 časova, u dvorani "Basket siti", počinje finalna serija plej-ofa Prve ženske lige Srbije, u kojoj će se za naslov šampiona boriti Crvena zvezda i Art Basket.

Crveno-bele imaju prednost domaćeg terena zbog boljeg plasmana na kraju ligaškog dela takmičenja, a trener Crvene zvezde Dragan Vuković izuzetno ceni rivala u finalu.

– Koliko se moglo reći da je ekipa Arta prošle sezone bila iznenađenje i osveženje lige, ove sezone to je jedna respektabilna ekipa, stabilna, mlada, poletna i u dobrom sistemu treniranja. Očekujem tešku seriju u kojoj će se, siguran sam, igrati dobra košarka. Verujem da će ovo finale napraviti dobru promociju ženske košarke u Srbiji – kaže Vuković.

Šef stručnog štaba Art Basketa Milan Vidosavljević izneo je očekivanja pred start finalne serije.

– Pre svega, želeo bih da iskoristim ovu priliku i javno čestitam mojoj ekipi na još jednom finalu. Kako prošle sezone, tako i ove nalazimo se u oba finala, po čemu smo jedinstveni u državi. Time smo još jednom potvrdili našu konstantnost i na to sam veoma ponosan. Što se samog finala tiče, ovo su definitivno dve najkvalitetnije ekipe u ligi, što su i potvrdile tokom cele sezone, finalom Kupa i sada finalom plej-ofa lige. Naravno, kada smo već tu, imamo prava i da se nadamo, ali, pre svega, naš cilj je da prikažemo dobru igru na svakoj utakmici, da energetski budemo onakvi kakvi umemo i da jednostavno uživamo u ovim utakmicama – poručuje Vidosavljević.

Finalna serija igra se do tri pobede.

Termini utakmica su 13. april u 18.30 u dvorani "Basket siti", 17. april u 15.00 u dvorani "Mega Fektori", 20. april i ukoliko bude bilo potrebe 27. i 30. april, a termini će biti određeni naknadno.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track