BOMBAAAA, PARTIZAN PRAVI MOĆNU EKIPU U BASKETU: Veliki poduhvat crno-belih, prvi kreću u projekat 3X3!
Foto: Printskrin/Instagram

samo jako

BOMBAAAA, PARTIZAN PRAVI MOĆNU EKIPU U BASKETU: Veliki poduhvat crno-belih, prvi kreću u projekat 3X3!

Košarka -

Pored grba kluba fotkali se poznati srpski basketaši i bivši igrači kluba

KK Partizan ozbiljno je shvatio ideju novog olimpijskog sporta, koji je izuzetno popularan među mladima u Srbiji. Radi se o basketu 3X3.

Partizan 3x3
foto: Printskrin/Instagram

Ako je suditi po najavi na društvenim mrežama, KK Partizan ozbiljno razmišlja o ovom projektu. Cela ideja je još u povoju, ali bi vrlo lako mogla da bude realizovana.

Marko Čakarević
foto: Starsport

Basketaša koji bi rado zaigrali za Partizan ima ogroman broj, a među odabranima bi mogao da bude Marko Čakarević, nekadašnji igrač kluba.

Na fotografiji koja se pojavila na društvenim mrežama posle jednog sjajnog basketa, ispred grba KK Partizan slikalo se nekoliko basketaša. Među njima i reprezentativac Srbije i dugi niz godina najbolji igrač basketa 3x3 pod okriljem FIBA Dušan Domović Bulut, koji je poslednju sezonu proveo igrajući u Americi "Big 3" ligi. Tako je postao prvi Evropljanin koji je zaigrao u tom šampionatu, gde igraju mnogi bivši asovi NBA lige.

Fotkali su se još Bogan Dragović i Nikola Vuković, nekadašnji basketaši Zemuna, kao i još nekoliko momaka koji odlično barataju košarkaškom loptom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track