NAJLUĐA GLAVA NBA: Pio, partijao i 3 puta LOMIO PENIS! U krevet odveo na HILJADE ŽENA, a samo je jedna bila NEZABORAVNA! (VIDEO)
Foto: AP, Profimedia

NA DANAŠNJI DAN

NAJLUĐA GLAVA NBA: Pio, partijao i 3 puta LOMIO PENIS! U krevet odveo na HILJADE ŽENA, a samo je jedna bila NEZABORAVNA! (VIDEO)

Košarka -

Na današnji dan 1961. godine rođen je jedan od najkontroverzinjih NBA košarkaša Denis Rodman.

Denis Rodman je uspeo da sve svoje košarkaške uspehe zaseni svojim ponašanjem van terena, a jedan od glavnih hobija mu je bilo odvlačenje najpoželjnijih žena sveta u njegov krevet.

Jedan je od najboljih skakača istoriji NBA, ali ga ljudi širom sveta uglavnom pamte po svim onim drugim stvarima van terena, ludom ponašanju, još otkačenijem stajlingu, i naravno, vezama sa najlepšim i najzgodnijim cicama u tom trenutku na svetu.

Mnogi muškarci širom sveta su mu zavideli što uživa u društvu prelepih devojaka, a mnogi su ga i 'mrzeli' jer je uspeo da smuva najpoznatiju i najtraženiju pevačicu na svetu.

Madona je bila žena koja ga je tešila posle prvog razvoda, a njihova veza privukla je pažnju celog sveta. Madona svakako važi za jednu od diva sa najprovokativnijim i najburnijim ljubavnim životom, te ne treba da čudi ova veoma čudna kombinacija.

Iako je posle nje bilo ko zna koliko devojaka koje su protutnjale kroz krevet slavnog košarkaša, ipak je Madona bila ta koja je bila nezaboravna.

VEČERA, VOTKA I ŽENE

Američki košarkaš Denis Rodman i severnokerejski lider Kim Džong Un ne kriju da su u izuzetno dobrim odnosima, a do poznanstva je navodno došlo na inicijativu Kima, koji ima veliku strasrt prema košarci, NBA ligi i Čikago Bulsima.

- To je veza za ceo život. Sve je počelo jedne noći sa nekoliko boca votke, uz karaoke rekao je Rodman, koji je prihvatio ponudu koju je Majkl Džordan odbio i otputovao u Severnu Koreju, zemlju koja nije u najsjajnijim odnosima s Sjedinjenim Američkim Državama.

Petostruki NBA šampion se seća i neobične situacije, prilikom jedne utakmice.

- Više od 22.000 Severnokorejaca je ustalo i počelo da tapše. Ja uzvraćam pozdrave, a neko mi kaže:" Ne, to nije za tebe, to je za njega" i pokazuje na Kim Džong Una. Pitao sam ga: "Ko je taj momak"? Kažu: "To je naš vođa".

Posle utakmice Kim Džong Un je lično pozvao Rodmana na „večeru, karaoke i votku“.

- Večerali smo i pili kao blesavi. Tada je on počeo da peva karaoke i nemam pojma šta je, dođavola, rekao. Svi su počeli da tapšu, a onda je izašao bend od 18 mladih devojaka. Bile su sjajne, ali svirale su samo jednu pesmu celo veče, poručio je Rodman.

Kim Džong-un, Denis Rodman
foto: Fonet

ROMANSA SA KARMEN ELEKTROM

Dokumentarni film o Majklu Džordanu na površinu je izbacio ni manje ni više nego romansu Karmen Elektre i Denisa Rodmana.

"Jednom je dobio slobodan dan i rekao mi da će me iznanaditi. Stavio mi je povez preko očiju i smestio me na motor, a kada sam skinula povez bili smo u trening centru Bulsa. Bilo je ludo, ponašali smo se kao klinci u prodavnici slatkiša. Imali smo seks na svakom delu trening centra. U svlačionici, teretani, na terenu", ispričala je Elektra.

Karmen Elektra, Denis Rodman
foto: Profimedia

PIO, PARTIJAO I TRI PUTA LOMIO PENIS

Denis Rodman je uspeo da sve svoje košarkaške uspehe zaseni svojim ponašanjem van terena.

Nekadašnja NBA zvezda Denis Rodman našao se u centru pažnje kada je otvorio dušu i ispričao sve dogodovštine iz njegovog života za jednu emisiju na britanskoj televiziji.

Na samom početku 'ispovesti' objasnio je šta je to zapravo 'skok u košarci'.

"Dakle, zvezda ekipe baca loptu na koš, ja skočim i ulovim je, pa je opet odnesem toj istoj zvezdi", slikovito je opisao Rodman koji je otkrio i koji mu je najdraži skok u karijeri.

"Skok sa Madone na Karmen Elektru. Taj mi je omiljen!", rekao je sa smeškom Rodman koji je bez ustezanja opisao i trenutak kada je 'slomio penis', a to je inače činio čak tri puta.

"Bili smo na nekakvom krstarenju, ceo dan sam pio i partijao... Sunce je upeklo, a ja sam i dalje pio i partijao tako da sam do kraja večeri bio 'odvaljen kao majka'. U jednom trenutku završio sam sa jednom devojkom u jednoj od kabina, na velikom krevetu i prilično je uživala. U jednom trenutku je odlučila da ode na drugi kraj sobe, zaletela se i skočila na mene. Krv je bila na sve strane, a ona se uspaničila i počela da viče 'O Bože, ubila sam ga, mrtav je"'. Samo sam je pogledao i rekao 'Nisi, dušo samo si mi slomila penis'", ispričao je tada kontroverzni košarkaš.

Denis Rodman
foto: Profimedia

SPISKAO SVE PARE

Jedna žena i alimentacija, druga žena i alimentacija, treća žena i alimentacija, plus novac za izdržavanje dece, lude žurke i raskalašan život i, na kraju, naravno bankrot!

Nekadašnja zvezda NBA lige i osvajač šampionskog prstena sa Čikago Bulsima i Detroit Pistonsima jedan je od sportista koji su ostali bez svega što su stekli.

Njegove tetovaže, pirsinzi i minđuše kao i razne frizure činile su ga opasnim, pa je na terenima dominirao, ali je van njega vrlo brzo poropao.

Njegov problem sa alkoholom i drogom doveo ga je maltene do prosjačkog štapa...

Denis Rodman
foto: Profimedia
Denis Rodman
foto: Profimedia

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track