TRENER PARTIZANA OBRADOVIĆ PRIZNAO DA JE ZVEZDA BILA BOLJA: Ništa nismo činili u odbrani!
Foto: Starsport

aba liga

TRENER PARTIZANA OBRADOVIĆ PRIZNAO DA JE ZVEZDA BILA BOLJA: Ništa nismo činili u odbrani!

Košarka -

Trener Partizana Željko Obradović je izjavio da je pobeda Crvene zvezde u prvom meču finala ABA lige apsolutno zaslužena.

- Čestitam im na način na koji su otvorili seriju. Jasno je da smo izgubili kocentraciju u završnici prvog poluvremena. To su neke boljke koje traju cele sezone. Dozvoliil smo im da se razigraju i iskoriste sve prednosti koje imaju. Imaju protok lopte, čitaju sjajno odbranu. Zaslužena pobeda protivnika. Ništa nismo činili u odbrani, sporo smo se kretali. Zvezda je preozbiljna ekipa i to je kaznila - istakao je Obradović.

Drugi meč se igra u nedelju i da li bi on mogao da bude ključan?

- Zna se kako izgleda format plej-ofa. Igra se na tri pobede. Videćemo na kraju koja je ključna. To sada ne mogu da znam - naglasio je Obradović.

Jasno je bilo iz izlaganja Obradovića da nije bio zadovoljan izdanjem igrača na parketu.

- Ako neko prvi put igra finale, ako ne shvata sa kojom motivacijom mora da igra, sa kojim žarom. . . Analiziraćeom, sve je timski. Počeću od sebe, pa ćemo videti dalje - rekao je Željko Obradović.

Za kraj, strateg crno-belih je bio upitan zbog čega je bio "neobično miran na klupi" tokom utakmice.

- Ne znam šta da vam kažem. Ako vi kažete da sedim mirno... Vi me gledate. Ja vodim utakmicu, doprinosim odlukama da probamo da dobijemo utakmice. Uvek je isto, od pre 30 godina pa do sada - završio je Obradović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track