ISPLIVAO NOVI SNIMAK ŠOKANTNOG INCIDENTA - SVE SE JASNO VIDI: Evo ko je na derbiju UDARIO sudiju Boltauzera! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

HAOS

ISPLIVAO NOVI SNIMAK ŠOKANTNOG INCIDENTA - SVE SE JASNO VIDI: Evo ko je na derbiju UDARIO sudiju Boltauzera! (VIDEO)

Košarka -

Pogledajte šta se zaista dogodilo kada je slovenački sudija Matej Boltauzer napuštao dvoranu

Pobeda Partizana u trećem meču finalne serije ABA lige ostala je u senci brojnih incidenata koji su se dogodili u Pioniru.

Crno-beli su posle dramatične završnice savladali Zvezdu i smanjili zaostatak u seriji na 2:1. Nažalost, nakon meča u fokusu nije bila pobeda Partizana, učinak igrača, košarka ... već scene kojima nije mesto u sportu.

Navijači Partizana su topovskim udarima dočekali košarkaše Zvezde, vređali su igrače, predsednika crveno-belih i članove njegove porodice i u više navrata ubacivali veliki broj predmeta na teren. Sve je kulminiralo u samoj završnici kada su sudije donele odluku da se povuku u svlačionicu.

Na 57 sekundi do kraja meča sudijska trojka je odlučila da napusti parket i tada se dogodio još jedan incident koji je zaprepastio javnost. Slovenački sudija Matej Boltauzer je dobio udarac u gužvi prilikom napuštanja dvorane.

U prvi mah svi su mislili da ga je udario jedan navijač Partizana, međutim, na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama se može videti da ga je slučajno udario policajac koji je izašao iz tunela kako bi zaštitio sudijsku trojku od besnih navijača.

Pogledajte taj momenat:

Prekid utakmice trajao je pola sata, kako bi se ispraznio deo dvorane.

Naredna utakmica je na programu u petak od 18.30.

Kurir sport

Bonus video:

00:34

Stanković pred derbi govorio i o pritisku...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track