VUJOŠEVIĆ IMAO JAKU PORUKU PRED MAJSTORICU: Sad treba da pokažu da su MANGUPI u tuđem dvorištu! Igrajte ovako i pred Delijama
Foto: Starsport©

ABA LIGA

VUJOŠEVIĆ IMAO JAKU PORUKU PRED MAJSTORICU: Sad treba da pokažu da su MANGUPI u tuđem dvorištu! Igrajte ovako i pred Delijama

Košarka -

Duško Vujošević ispratio je četvrti meč finala ABA lige posle kojeg je imao poruku za tim iz Humske.

Košarkaši Partizana izjednačili na 2:2 u finalnoj seriji ABA lige, pošto su ubedljivo savladali Crvenu zvezdu sa 112:84.

Peti meč igraće se u ponedeljak od 20 časova pred Delijama i odlučiće šampiona regionalne lige.

Proslavljeni košarkaški stručnjak Duško Vujošević za klupsku televiziju izneo je svoje utiske. Prvo je govorio o navijačima:

"Odnosi se i na jedne i na druge navijače, ne mogu da razumem da se dođe na utakmicu sa idejom da se nešto baca. Ja dobro vidim na desno oko, centimetar ispod me je pogodilo", naglasio je Vujošević, a potom se osvrnuo i na sam meč. Preciznije na trenutak koji je bio ključan.

Duško Vujošević
foto: Starsport©

"Odlična utakmica Partizana. Retko kada želim da ističem nekoga, ali mislim da je ulazak Radeta Zagorca potpuno okrenuo tok utakmice. Ovi igrači Partizana sada treba da pokažu da su mangupi u tuđem dvorištu i da mogu ovako da igraju i pred Zvezdinim navijačima", poručio je nekadašnji trener crno-belih i zaključio:

"Mislim da su i neka dešavanja van terena povećala motivaciju do maksimuma. Ekipa je odigrala za sve čestitke. Zna se da ima još jedna utakmica, nije se moglo očekivati da to traje 40 minuta. Serija traje... Sjajna serija Lesora", kaže Vujošević.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track