RODITELJI STEFA KARIJA RASTALI SE UZ SKANDAL NA POČETKU SEZONE: Sada dolaze na utakmice sa novim partnerima
Foto: Tviter

Više se ne kriju

RODITELJI STEFA KARIJA RASTALI SE UZ SKANDAL NA POČETKU SEZONE: Sada dolaze na utakmice sa novim partnerima

Košarka -

Stef Kari je sa 43 poena, 10 skokova doneo Golden Stejtu izjednačenje u velikom finalu NBA lige protiv Bostona na 2:2 i takvom igrom još jednom pomerio granice.

Međutim, Stef nije bio glavna zvezda na društvenim mrežama. Tamo su dominirali njegovi roditelji - Del i Sonja. Oni su se pojavili na četvrtoj utakmici u pratnji svojih novih partnera.

Del i Sonja su se venčali 1988. godine, a pet meseci kasnije dobili najstarijeg sina Stefa. Dve godine kasnije dobili su sina Seta, a 1994. i ćerku Sidel.

Međutim, iako su važili za najuzorniji par roditelja u NBA ligi, posle 33 godine brak se raspao. Podneli su zahtev za razvod, a Del nije želeo da plaća alimentacju jer je optužio Sonju da ga je prevarila sa Stivom Džonsonom, kućnim prijateljem. Sa druge strane Sonja je optužila svog bivšeg muža da je često bio neveran i da ju je "varao sa mnogim ženama".

Epilog svega je da su se u slučaju punom skandala razveli pred početak ove sezone. I sada dolaze sa novim partnerima, Sonja sa pomenutim Stivom Džonsonom, a Del sa devojkom Niki Smit, koja je, zanimljivo, bila u vezi i sa Stivom Džonsonom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track