JOKIĆ JE DRUGAČIJI! Dončić: Ne zanima ga INSTAGRAM, najviše voli svoje KONJE!
Foto: Profimedia

nba liga

JOKIĆ JE DRUGAČIJI! Dončić: Ne zanima ga INSTAGRAM, najviše voli svoje KONJE!

Košarka -

Slovenački košarkaš i NBA superstar Dalasa Luka Dončić, gostovao je u podkastu "Starac i trojica" u kom je govorio o odnosu sa dvostrukim uzastopnim MVP igračem najjače košarkaške lige na svetu Nikolom Jokićem.

Bek Dalasa otkrio je da se odlično slaže sa našim "Džokerom", iako se centar i prva zvezda Denver Nagetsa razlikuje od ostalih košarkaša.

- Nema "instagram" niti bilo koju društvenu mrežu. Pokušao sam da ga ubedim da napravi nalog na "instagramu", ali je rekao da nema šanse da se to desi. Jokić se razlikuje od ostalih košarkaša, on je drugi tip. Najviše voli svoje konje - rekao je Dončić.

Nikola Jokić
foto: Sonja Spasić

Ljubav prema kasačkom sportu bila je izražena kod našeg košarkaškog reprezentativca još od malih nogu u rodnom Somboru. Prema rečima njegovog oca Branislava, jednog od najaktivnijih članova uprave Udruženja za kasački sport Srbije (UKSS), Nikola je kao dete čistio štalu pre polaska u školu i tako je zavoleo konje.

Dončić, koji je sa 13 godina došao u omladinsku akademiju Real Madrida, priznaje da je malo gledao NBA utakmice pre nego što se preselio u Ameriku.

- Utakmice su bile u tri ujutru, pa nisam mogao baš često da gledam, ali sam se uvek divio Lebronu. I sada je isti kao pre. Postiže 50 poena sa 37 godina. To je neverovatno - zaključio je Luka Dončić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track