PARTIZANOVAC DOZIVAO ZVEZDAŠA, SVI SU UMRLI OD SMEHA Mikrofon završio kod Birčevića, pogledajte URNEBESNU reakciju košarkaša VIDEO
Foto: Koš za sreću

HIT SCENA

PARTIZANOVAC DOZIVAO ZVEZDAŠA, SVI SU UMRLI OD SMEHA Mikrofon završio kod Birčevića, pogledajte URNEBESNU reakciju košarkaša VIDEO

Košarka -

Porodica Stojićević će dobiti novi dom nakon humanitarne utakmice organizacije Koš za Sreću u kojoj su igrale poznate ličnosti koje su zabavile publiku na Kalemegdanu.

Na terenima KK Partizan okupio se veliki broj ljudi koji su podržali akciju, a imali su i šta da vide.

Mlada košarkašica Višnja Stefanović postigla je 53 poena i zasluženo osvojila MVP trofej, a pored majstorija košarkaša ali i onih koji su im se pridružili humanim povodom, izdvojile su se i situacije viđene van terena.

Jedna od njih je svakako delo Stefana Birčevića, košarkaša Kluža koji iza sebe ima odličnu sezonu.

Nekadašnji član Partizana i reprezentativac Srbije, neočekivano je završio sa mikrofonom u rukama.

Voditelj programa Ivan Tešanović se spremao da uđe u igru, pa je komentatorsku ulogu prepustio upravo Birčeviću.

- Evo, evo Survajvor, dajte (loptu) pobedniku Survajvora - rekao je košarkaš i tako nasmejao kolege koje su odmah ustale sa klupe i pobegle.

U pitanju su Luka Mitrović, košarkaš Crvene zvezde, Marko Luković košarkaš Beograne i Branka Luković košarkašica Partizana.

- Luka vrati se, Luka vrati se - poručio je iskusni Birčević koji je ubrzo odustao od komentatorskog posla, a mikrofon je prešao u sigurnije ruke, odnosno kod repera Nikole Jelića Mikrija.

Podsetimo, ovogodišnji Koš za sreću potpuno je pomerio granice. Pune tribine terena KK Partizan na Kalemegdanu, veliki broj sportista i javnih ličnosti među učesnicima i ono najbitnije - ispunjena misija pomoći porodici Stojićević iz Pećinaca.

Ekipa zelenih je pobedila ljubičaste nestvarnom partijom košarkašice Višnje Stefanović koja je postigla čak 53 poena i postala prva dama MVP ovog humanitarnog događaja.

Željko Rebrača, Luka Mitrović, Stefan Birčević, Ivan Paunić, Branko Lazić, Nikola Mišković, Višnja Stefanović, Tijana Milojević, Anja Pavićević, Lenka Petrović, Stevan Piale, Miodrag Dragičević, Mikri, Bigru, Škabo i mnogi, mnogi drugi su na Kališu igrali osmi Koš za sreću, koji je pomogao socijalno ugroženu porodicu Stojićević iz Pećinaca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track