PARTIZAN PRAVI DRIM TIM ZA EVROLIGU: Tajler Dorsi ima ponudu crno-belih na stolu vrednu 1,5 miliona evra
Foto: Starsport

bomba

PARTIZAN PRAVI DRIM TIM ZA EVROLIGU: Tajler Dorsi ima ponudu crno-belih na stolu vrednu 1,5 miliona evra

Košarka -

Amerikanac sa grčkim pasošem velika želja trenera Željka Obradovića

KK Partizan angažovao je Danila Anđušića kao prvo pojačanje za Evroligu. Prava bomba trebalo bi da tek usledi pošto je glavna meta crno-belih Tajler Dorsi, košarkaš Olimpijakosa.

Tajler Dorsi
foto: Starsport

Grčki mediji raspisali su se ovog jutra, prosto bruje o kontaktu između Partizana i Amerikanca sa grčkim pasošem. Tajler Dorsi ima ponudu Olimpijakosa, međutim nećka se, jer mu je bolje uslove ponudio klub iz Beograda. Tajler Dorsi velika je želja trenera Partizana Željka Obradovića, što potenciraju grčki novinari. A, novac nije mali, čak 1.500.000 evra po sezoni, pišu grčki mediji. Ozbiljan razlog za razmišljanje.

Tajler Dorsi proteklu sezonu proveo je u Olimpijakosu, ima 26 godina, visok je 196 centimetara i igra na poziciji beka šutera. Završio je koledž u Oregonu, a potom se okušao u NBA ligi.

Draftovan je od strane Atlante 2017. godine, ali je prvo sezonu proveo u njihovom razvojnom timu Iri Bej. Potom je draftovan u Memfis, međutim i tu je igrao za razvojni tim, pa je 2019. godine odlučio da ode u Evropu. Potpisao je za Makabi u kojem je proveo dve sezone, da bi prošle stigao u Pirej u Olimpijakos.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track