UŽAS! POZNATI KOŠARKAŠ PRED DECOM KRVNIČKI TUKAO SUPRUGU: Davio je dok ne zaspi, polomio nos i zglob, izbacio je kroz prozor...
Foto: Profimedia

TEŠKE POVREDE

UŽAS! POZNATI KOŠARKAŠ PRED DECOM KRVNIČKI TUKAO SUPRUGU: Davio je dok ne zaspi, polomio nos i zglob, izbacio je kroz prozor...

Košarka -

NBA košarkaš je sam otišao u policiju nakon što je pretukao suprugu s kojom ima dvoje dece.

Mišel Džonson je podelila fotografije na kojima se vide ozbiljne povrede koje joj je naneo Majls Bridžis, košarkaš NBA ekipe Šarlot Hornetsa.

Bridžis je u sredu 29. juna sam otišao u policiju, a pritvor je napustio nakon što je platio kauciju u visini od 130.000 dolara.

Prvo su svetski mediji preneli vest da je poznati košarkaš pretukao ženu koja nije imenovana, međutim Mišel se ubrzo oglasila putem društvene mreže Instagram, gde je objavila fotografije na kojima se vidi da je ozbiljno povređena.

"Mrzim što je došlo do ovoga, ali ne mogu da ćutim više. Dozvolila sam da mi neko uništi dom, maltretira me na svaki mogući način i da istraumira našu decu za čitav život", napisala je Mišel i dodala razlog zbog kojeg se javno oglašava:

"Neću dozvoliti ljudima oko njega da nastavljaju da me ućutkuju i lažu da bi ga zaštitili. Nemoralno je i stvarno bolesno. Vreme je da se zauzmem za sebe. Neću više ćutati da bi štitila druge jer cenim sebe i svoju decu više ngo bilo čiji imidž. Polomljen nos, zglob, povređena bubna opna, pocepani mišići na vratu od gušenja dok ne zaspim i težak potres mozga. Želim da ova osoba dobije pomoć jer moja deca zaslužuju bolje".

Ona je pored uznemirujućih fotografija objavila i video na kojem njen sin prepričava šta je video.

Između ostalog, potvrdio je da je "tata davio mamu", a rekao je i da je košarkaš suprugu izbacio kroz prozor.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track