PABLO LASO DEMANTOVAO ČOVIĆA: Crvena zvezda me nije zvala
Foto: EPA/JuanJo Martin/@starsport

Španski stručnjak tvrdi da nije dobio poziv

PABLO LASO DEMANTOVAO ČOVIĆA: Crvena zvezda me nije zvala

Košarka -

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je na skupštini da su iz kluba zvali Pabla Lasa, legendarnog trenera Reala iz Madrida.

Laso je raskinuo saradnju sa aktuelnim vicešampionima Evrolige i šampionima Španije pošto je imao zdravstvenih problema. Čović je tada rekao da su crveno-beli hteli da daju šansu Lasu.

- Imali smo ideju da klupu preuzme Pablo Laso, kada smo čuli za rasplet sa Real Madridom. Ipak, kada smo uspostavili kontakt, dobili smo odgovor da mu zdravstvena situacija ne dozvoljava da dođe u Beograd.

Ipak, iz Španije stižu drugačije informacije. Španski portal "Gigantes del Basket" kontaktirao je Lasa i njegove predstavnike povodom vesti da ga je kontaktirala Crvena zvezda.

-Kategorički odbijamo da smo dobili ponudu ili imali bilo kakav kontakt sa Crvenom zvezdom u vezi sa dolaskom Pabla Lasa u taj klub. Laso nije odbio prelazak u Beograd zbog medicinskih razloga, kao što su srpski mediji pisali proteklog vikenda jer nikakvog kontakta nije ni bilo, stoji u saopštenju Lasovog tima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track