PUNO MI ZNAČI ŠTO IGRAM ZA SRBIJU! Jokić u svom prvom obraćanju oduševio navijače: Mi volimo da pobeđujemo, to je naš mentalitet!
Foto: @starsport

reči mvp

PUNO MI ZNAČI ŠTO IGRAM ZA SRBIJU! Jokić u svom prvom obraćanju oduševio navijače: Mi volimo da pobeđujemo, to je naš mentalitet!

Košarka -

Srpski reprezentativac Nikola Jokić govorio je za medije u Staroj Pazovi na okupljanju našeg nacionalnog tima.

Košarkaška reprezentacija Srbije zvanično je započela pripreme za drugi krug kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i šampionat Evrope.

Glavna uzdanica tima za predstojeće Evropsko prvenstvo je MVP NBA lige Nikola Jokić, koga smo sa nestrpljenjem čekali da vidimo u dresu reprezentacije.

Nikola je odmah istakao da mu je dres Srbije izuzetno bitan.

"Znači puno, pričao sam sa familijom, totalno je drugačiji osećaj kada igraš za reprezentaciju, drugačije sam se osećao kada sam dolazio ovde, nego kada idem u Denver", rekao je on, pa nastavio:

"Atmosfera je sjajna kao i svaki put, još je sve na nekom individualnom i laganom nivou, svi znamo zašto. Naš je fokus da se kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo, da nastavimo kontinuitet igranja na velikim takmičenjima i ono što su nam stariji ostavili", kaže Jokić i dodaje:

"Mi ne volimo sport, ne volimo košarku, volimo da pobeđujemo i to je naš mentalitet".

Podsetimo, Srbija 25. i 28. avgista igra mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u okviru Grupe I sa Grčkom i Turskom, a onda sledi Evropsko prvenstvo koje se igra od 1. do 18 septembra. Evrobasket se održava u Italiji, Češkoj, Gruziji i Nemačkoj.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track