SEĆAM SE PRVIH DVA SATA, A POSLE - CRNA RUPA! Hit izjava Nedovića o svadbi s prelepom Minom i veselju u stilu KO PREŽIVI PRIČAĆE
Foto: Starsport©, Printscreen

BURNA PROSLAVA

SEĆAM SE PRVIH DVA SATA, A POSLE - CRNA RUPA! Hit izjava Nedovića o svadbi s prelepom Minom i veselju u stilu KO PREŽIVI PRIČAĆE

Košarka -

Reprezentativac Srbije i novi košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović, na zanimljiv način je govorio o ludoj proslavi koju je nedavno imao.

Na jednom od treninga nacionalnog tima na startu priprema za Evropsko prvenstvo, predstavnici medija su posetili košarkaše i tom prilikom razgovarali sa njima.

Nedović je rekao da je oduševljen što se ponovo nalazi u reprezentaciji.

- Lep je osećaj, uželeo sam se reprezentativne košarke. Igrao sam na Olimpijskim igrama u Riju poslednji put. Iz raznoraznih nesrećnih okolnosti nisam bio u mogućnosti posle toga. Uželeo sam se, spreman sam, imamo sjajan sastav, izgledamo moćno. Radujem se svemu što dolazi - rekao je Nedović za početak.

Pre Evropskog prvenstva Srbiju čekaju dve ključne utakmice, protiv Grčke u Beogradu i Turske na gostovanju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

- Te utakmice trenutno su najbitnije za nas. Pripremamo se prvo za to, pa ćemo onda razmišljati o EP. Svi timovi dolaze u najjačim sastavima, Grke predvode braća Adetokumbo. Imamo kvalitet, druge ekipe treba o nama da razmišljaju. Dobro se pripremamo, bitno je da se napravi dobra atmosfera.

Nemanja Nedović
foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija se po prvi put priprema u Kući fudbala FSS u Staroj Pazovi.

- Ovo je ludilo mozga ovde. Možda i najbolji uslovi ikada i što se tiče hrane, boravka, oporavka, hale. Sve je na najvišem nivou. Ne znam ko je zadužen za ovo, hvala im. Ovde ima sve što je potrebno za funkcionisanje. Svi su spremni, orni za rad, žele da naprave što bolji rezultat.

Eksplozivni bek je sa selektorom Svetislavom Pešićem već radio na startu karijere u Crvenoj zvezdi.

- Druga priča je sada, pre je bio oštriji, stroži. Sada je fleksibilniji, raspoloženiji, svestan je da su sve ovo igrači koji igraju na vrhunskom nivou. Imamo Jokića koji je najbolji igrač na svetu trentuno. Bitno je da se adaptiramo njemu, on nama, dobra atmosfera.

O venčanju sa Minom Milutinović i proslavi koja je korisnicima društvenih mreža pružila puno zanimljivog video materijala i koja je okupila veliki broj košarkaša, Nedović je na zanimljiv način objasnio koliko je sve bilo dobro.

- Sećam se prvih dva sata, pa je sat i po bio 'blekaut'. Video sam posle snimke. Delovalo je da je sve lepo , svi su bili zadovoljni.

Evropsko prvenstvo počinje 1. septembra, a Srbija je četvrti favorit za osvajanje titule.

- Ne gledam to, Španci su šesti, toliko o toj listi. Nemaju te liste veze s vezom. Kada dođe momenat igranja na parketu, pokazaće se sve.

Zna šta je ključ uspeha nacionalnog tima. Svestan je da će svako od njih morati da se podredi ekipi.

- Svi su zreliji, svesniji da kada već odvajamo ovo vreme kada bismo mogli da odmaramo ili da budemo sa porodicama, da budemo fokusirani na reprezentaciju. Da ostavimo ego sa strane, svi imamo bitne uloge u klubovima, to nećemo moći u reprezentaciji. Svako mora da je prihvati kako treba i da pomogne na najbolji način.

Na kraju je bek komentarisao i trening sa Nikolom Jokićem.

- Nismo još radili u kontaktu ništa, malo smo vežbali pet na nula, uživanje je gledati ga - zaključio je Nedović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track