MI SMO U PARTIZANU JEDVA PREŽIVLJAVALI, A SADA... Lučić govorio o stanju u bivšem klubu, pa otkrio: Nisu me zvali da se vratim!
Foto: Profimedia

otvoreno

MI SMO U PARTIZANU JEDVA PREŽIVLJAVALI, A SADA... Lučić govorio o stanju u bivšem klubu, pa otkrio: Nisu me zvali da se vratim!

Košarka -

Biši košarkaš Partizana, reprezentativac Srbije Vladimir Lučić, govorio je o aktuelnom satanju u klubu iz Humske.

Košarkaš Bajerna će ove sezone prvi put u karijeri igrati protiv svog Partizana.

"Verovatno će biti čudne emocije u meni pred samu utakmicu protiv Partizana. Nisam bio u prilici ni da gledam Partizan uživo otkako sam otišao pre devet godina, pošto sam uglavnom sezonu završavao kad i oni. Radujem se dolasku u Beograd, ne toliko igranju protiv Partizana, ali prilici da osetim podršku koja je jedinstvena u Evropi", izjavio je Vladimir Lučić za Sport klub.

Partizan se vratio u Evroligu i napravio moćan tim. Stigli su Danilo Anđušić, Dante Egzum, Džejms Naneli i Janis Papapetru. Iz prošle sezone tu su praktično svi nosioci igre predvođeni Kevinom Panterom i Zekom Ledejom...

"Klub je godinama unazad zaslužio da igra u Evroligi. Sa dolaskom Željka Obradovića, i ekipom koju prave, budžetom koji imaju, nadam se da će napraviti dobru ekipu i rezultate. Drago mi je da su se vratili tamo gde pripadaju. Derbi? Videćemo. Ukoliko budu dozvolili jedne i druge navijače i ako sveostan e u granicama normalnog, mislim da će to da bude evropski klasik poslastice za sve koji vole sport, košarku posebno".

Lučić je dres Partizana nosio od 2008. do 2013. godine i tada finansijske mogućnosti kluba nisu bile kao danas.

"Meni je ostalo zapamćeno da smo preživljavali dok smo igrali u Partizanu, a sada su to budžeti koji su u rangu velikih ekipa. Ja sam još u februaru produžio ugovor i ne pratim previše transfere, nemam društvene mreže, pa sam samo usputi ispratio", poručio je Lučić.

Lučić je otkrio da nije imao pondu crno-belih da se vrati u Partizan.

"Imao sam ponude – Efes, Fenerbahče, Milano i Zenit. Niko me zaista nije kontaktirao. Mislim da nisu očekivali da ću tako rano produžiti saradnju. Nisu mi prenete želje da me Partizan hoće. Možda u januaru ili februaru nisu znali da će da igraju Evroligu i nisu mogli da planiraju budžet za narednu godinu. Sam moj potpis u febraru je mnoge iznenadio i nije bilo priča u tom trenutku".

Kurir sport/Sport klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track