"SRAMOTA! OVO JE KAO KADA BI PIKSI PRECRTAO TADIĆA!" Navijači Srbije kipte od besa zbog odluke Pešića da PRECRTA TEODOSIĆA!
Foto: Stefan Stojanović

pljušte komentari

"SRAMOTA! OVO JE KAO KADA BI PIKSI PRECRTAO TADIĆA!" Navijači Srbije kipte od besa zbog odluke Pešića da PRECRTA TEODOSIĆA!

Košarka -

Šokantna odluka selektora Svetislava Pešića da se "zahvali" dugogodišnjem kapitenu reprezentacije i MVP finala Evrokupa Milošu Teodosiću izazvala je burne reakcije navijača naše košarkaške reprezentacije.

Od momenta kada se pojavila vest da je popularni Teo "precrtan" sa spiska reprezentacije društvene mreže gore!

Očekivano, mišljnja su podeljena, ali utisak je da je mnogo više besnih navijača, nego onih koji postravljaju hrabru odluku selektora.

Ovo su samo neki od komentara razočaranih navijača Srbije:

"Goran Dragić se sa 36 godina vraća u reprezentaciju na velika vrata, Kariju Pešiću nije potreban Miloš Teodosić kapiten reprezentacije sa 35 godina i MVP finala Evrokupa, je l mene ovede neko za*ebava".

"Ako je neko zaslužio da osvoji zlatnu medalju sa reprezentacijom, to su Miša i Bogdan. Ne znam u kom univerzumu Teodosić nema mesto među 12 igrača".

"Ne plačem, nešto mi je upalo u oko zbog ove nepravde".

"Pešić precrtao Tea... Ovo je kao kada bi Piksi precrtao Tadića".

"Svetislav Pešić nije smeo na ovaj način da ponizi kapitena. Jednostavno, nije trebalo da ga stavlja na spisak, a pre toga je morao sa njim lično da se sretne i da mu obrazloži odluku. Miloš Teodosić je zaslužio da mu se ukaže poštovanje".

"Bukvalno je SRAMOTA ovo što je urađeno Teodosiću. On nije neki klinac da ga zoveš, pa precrtaš sa spiska. Mnogi kažu: "TEO bivši košarkaš??? Ako je TEO bivši košarkaš, šta je onda Pešić?????""

"Ovako se ubija kult reprezentacije i dobra atmosfera. I u sportu kao i u životu treba ostati ČOVEK. Teodosić je rođeni pobednik i borac. Takvi uvek donose prevagu".

"Ako imaš viziju tima u kojoj ti ne treba Teodosić onda ga ne stavljaš na spisak i ne zoveš na prpreme, a ne ovako da ga ponižavaš".

"Bio tu i kada su primadone nošalantno odbijale poziv za reprezentaciju".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track