AMERIKANCI U POTPUNOJ NEVERICI: Jokić igra, a nigde KAMERA! Je l` ima neki strim za utakmicu?
Foto: Profimedia

i to je moguće

AMERIKANCI U POTPUNOJ NEVERICI: Jokić igra, a nigde KAMERA! Je l` ima neki strim za utakmicu?

Košarka -

Dvostruki uzastopni igrač NBA lige Nikola Jokić, u subotu na pripremnom meču sa Crnom Gorom zaigrao prvi put za Srbiju još od Svetskog prvenstva u Kini, ali ljubitelji košarke su ostali uskraćeni za mogućnost da isprate njegovu povratničku partiju.

Jokić je u pobedi Orlova nad Crnogorcima (82:73) bio najbolji pojedinac u sastavu Svetislava Pešića sa 16 postignutih poena, čime je potvrdio da se nalazi u dobroj formi pred važne utakmice koje očekuju naš nacionalni tim u kvalifikacijama za Mundobasket, a zatim i na Evrobasketu.

Susret je bio je zatvorenog karaktera i protekao je bez prisustva TV kamera što je naišlo na čuđenje medija i ljubitelja košarke u Americi. Oni prosto nisu mogli da poveruju da utakmicu na kojoj nastupa najbolji košarkaš NBA lige nije ispraćena u direktnom prenosu.

- Nikola Jokić večeras igra za Srbiju pripremnu utakmicu zatvorenog tipa protiv Crne Gore. Nema TV prenosa – napisao je američki novinar Herison Vind na društvenoj mreži Tviter.

Ispod njegove objave ubrzo se pojavilo mnoštvo komentara začuđenih ljubitelja košarke, kojima nije bilo jasno kako niko nije uzeo za shodno da emituje snimak sa utakmice u kojoj nastupa takav košarkaški majstor kakav je popularni Džoker.

“Kako iko može da dopusti da Nikola igra a da kamera to ne snima?”, “Bogohuljenje”, “Protraćena šansa”, “Imali neko neki strim za utakmicu?”, neki su od komentara.

Utakmica u Štark areni, počela je minutom ćutanja za nastradale građane na Cetinju 12. avgusta. 2022.

Košarkaška reprezentacija Srbije će svoj prvi javni test meč igrati u sredu, 17. avgusta protiv reprezentacije Slovenije u Ljubljani.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track