SRBIJA JE ZEMLJA KOŠARKE - OVO JE NAJBOLJI DOKAZ ZA TO! Grke čeka neviđeni pakao: Karte za meč RASPRODATE, Arena će biti KRCATA!
Foto: Profimedia, Beta/Košarkaški savez Slovenije

EUFORIJA

SRBIJA JE ZEMLJA KOŠARKE - OVO JE NAJBOLJI DOKAZ ZA TO! Grke čeka neviđeni pakao: Karte za meč RASPRODATE, Arena će biti KRCATA!

Košarka -

Spektakl u najavi - Orlove čeka puna Arena

Beogradska "Štark arena" će biti dupke puna na utakmici drugog ciklusa kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u košarci između Srbije i Grčke.

Neviđena košarkaška euforija ponovo vlada u našoj zemlji, svi žele da vide Karijeve Orlove, pa su karte za okršaj sa Grcima otišle kao alva. Iako je meč na programu tek za pet dana, karata praktično više nema! Očekuje se da će više od 18 hiljada navijača uživo pratiti okršaj Nikole Jokića i Janisa Adetokumba, dva najbolja košarkaša na planeti.

Sve ulaznice za nivo 200 su odmah rasprodate, na prodajnim mestima Ticket Vision-a i na sajtu "Ticket.rs" karata više nema. Mali broj ulaznica za nivo 400 je povučen i biće pušten u prodaju u ponedeljak na blagajnama Arene.

Utakmica između Srbije i Grčke na programu je 25. avgusta od 20.15 časova.

Tri dana kasnije Srbija igra protiv Turske u Istanbulu, a zatim je očekuje Evropsko prvenstvo koje je na programu od 1. do 18. septembra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track