SLOVENCI JAČI OD HRVATA! Mulaomerović: Izgubili smo, ali nismo nezadovoljni
Foto: Saša Pavlić

PRIPREME ZA EP

SLOVENCI JAČI OD HRVATA! Mulaomerović: Izgubili smo, ali nismo nezadovoljni

Košarka -

Selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske Damir Mulaomerović rekao je da uprkos porazu od Slovenije u pripremnom meču nije nezadovoljan igrom selekcije.

"Ne možemo biti nezadovoljni, iako smo izgubili, jer smo igrali protiv vrlo jake Slovenije", rekao je Mulaomerović, prenela je danas Hina.

Selekcija Slovenije je juče u Celju savladala Hrvatsku sa 94:88, u pripremnom meču.

Mulaomerović je dodao da je Hrvatska vodila dve četvrtine, a da je zatim došlo do pada koncentracije.

"Bilo je puno grešaka u odbrani, posebno na Dragiću (Goran) koji je za 16 minuta dao 19 poena. Podbacili smo u defanzivnoj tranziciji i odbrambenom skoku. Dodatno nemam momcima šta da zamerim jer smo odigrali dobru utakmicu, bilo je tu dosta dobrih stvari, a neke još moramo da pripremimo. Mislim da smo se ovom utakmicom podigli za još jedan nivo i čekamo utakmicu sa Poljskom u pozitivnom raspoloženju", istakao je on.

Hrvatska sledeće nedelje igra dve utakmice pretkvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025., protiv Poljske u Varšavi u četvrtak i protiv Švajcarske tri dana kasnije u Opatiji.

Na predstojećem Evropskom prvenstvu Hrvatska će grupnu fazu igrati u Milanu protiv Grčke (2. septembar), Velike Britanije (3. septembar), Estonije (5. septembar), Italije (6. septembar) i Ukrajine (8. septembar).

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track